Camping Village Dei Fiori

Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 5/6
Village Dei Fiori Venetië - Cavallino Treporti visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Dei Fiori op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/04

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 11 ha


Know-All-About-Camping

De 4-sterren camping Village Dei Fiori ligt aan zee in de provincie Venetië. Deze luxe familiecamping biedt een breed scala aan activiteiten, diensten van hoge kwaliteit en veel moderne en comfortabele huuraccommodaties.

Familiecamping in Venetië met aquapark

Camping Village Dei Fiori, gelegen in de provincie Venetië, nodigt zijn gasten uit om met hun gezin te genieten van een enorm watergebied dat jong en oud zal bekoren. In een groene natuur kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van drie verwarmde zwembaden. Dankzij hun ideale temperatuur kunt u er op elk moment van genieten, zelfs in het laagseizoen. Zwemliefhebbers zullen genieten van het semi-olympische zwembad, terwijl anderen liever baden als gezin in de glooiende, kindvriendelijke lagune. Voor totale ontspanning is er ook een hot tub aanwezig. Rondom de zwembaden, ligstoelen en parasols kunt u ontspannen terwijl u geniet van de geur van zeedennen.

Kamperen voeten in het water in Venetië

Camping Village Dei Fiori ligt aan de kust van Cavallino, niet ver van Venetië, vakantiegangers kunnen direct een breed privéstrand bereiken, zacht glooiend. Dit prachtige strand met fijn zand duikt in een verfrissende Adriatische Zee en biedt de perfecte setting voor wandelen en zonnebaden. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zand, kunnen ouders ontspannen op ligstoelen met beschikbare parasols.

Actieve vakanties in Veneto

Tijdens hun verblijf op Camping Village Dei Fiori krijgen vakantiegangers de gelegenheid om vele sportieve activiteiten te beoefenen. De maritieme omgeving is ideaal voor kanovaren, windsurfen of duiken. Op de camping is het mogelijk om voetbal, beachvolleybal, tennis en zelfs minigolf te doen. Ondertussen zullen sommigen liever lid worden van de fitnessclub en deelnemen aan step-, aerobics-, aqua-aerobics-, spinning- en zumba-sessies onder leiding van professionele instructeurs.

Om vakantiegangers een onvergetelijk verblijf te bezorgen, biedt Camping Village Dei Fiori hen verschillende amusementsprogramma's. Folkloristische shows, dansen, cabaretavonden en andere kleurrijke animaties zullen op het rendez-vous zijn. Kinderen kunnen ook genieten van hun eigen amusementsprogramma dankzij de miniclub die aanwezig is op Camping Village Dei Fiori.

Campings in de buurt

Populairste steden