Een merk easyvoyage

Camping Tesonis Beach

Tesonis Beach Sardinië - Behandelingen visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tesonis Beach op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 105


Know-All-About-Camping

In Italië, aan de oostkust van Sardinië, in het hart van Ogliastra, wacht de 3-sterren camping Tesonis Beach u op in Tertenia op het groene land gedomineerd door de berg Cartucceddu en direct uitzicht op een zandstrand met kristalhelder water.


Op deze camping tussen zee en bergen, kunt u in stacaravans verblijven voor 2 of 4 vakantiegangers, tipitenten uitgerust voor 2 personen of caravans voor 4 of 5 vakantiegangers - mogelijkheid om een eigen badkamer te huren. Uw campers, tenten en caravans kunnen ook ruime en schaduwrijke plaatsen investeren, uitgerust met elektrische aansluiting.


Als de camping geen sport- en recreatiefaciliteiten heeft, behalve een speeltuin voor uw kleintjes, belooft de directe toegang tot het strand u aangename momenten van ontspanning en allerlei wateractiviteiten: kajakken, duiken onder water, zwemmen, vissen, luieren in de zon, enz.

Eindelijk kunt u aan al uw culinaire wensen voldoen via de restaurant-pizzeria met een gevarieerd menu en typische Sardijnse specialiteiten, de kleine supermarkt met pech en de bar met het rustgevende en bloemrijke terras. Bovendien is een collectieve barbecue tot uw beschikking ideaal om een maaltijd van buitengrill te organiseren met familie of vrienden.


Vanaf deze camping met prentbriefkaardroomlandschappen, wandelt u langs de kustpaden om het uitzicht te bewonderen dat u wordt aangeboden, trakteer uzelf op een kleine boottocht naar de open zee, en, voor oldtimers stenen, maak kennis met het archeologische erfgoed zoals de graven van de reuzen!

Campings in de buurt

Populairste steden