Camping Ultima Spiaggia

Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 1/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 2/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 3/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 4/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 5/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 6/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 7/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 8/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 9/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 10/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 11/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 12/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 13/14
Ultima Spiaggia Sardinië - Bari Sardo visuel 14/14

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ultima Spiaggia op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Of u nu een stel of een gezin bent, de 4-sterren camping Ultima Spiaggia is de ideale vakantiebestemming voor vakantiegangers die in absoluut comfort willen verblijven met een kwaliteit van luxe voorzieningen, allemaal aan zee aan de prachtige Sardinië eiland in Italië.

Op de camping Ultima Spiaggia kunnen vakantiegangers genieten van een groot buitenbad van 1000 m2. Deze ruimte bestaat uit 4 grote afgeronde zwembaden die onderling zijn verbonden en zijn gerangschikt tussen natuurlijke rotsen en weelderige vegetatie. Twee van deze zwembaden geven de illusie op het strand te zijn, een andere is gewijd aan fitness, wateraerobics en duiken en de laatste is gemaakt voor ontspanning met bubbelbaden, geisers, masserende jets en banken hydraulische. Rond de zwembaden worden vakantiegangers uitgenodigd om te ontspannen op de ligstoelen die beschikbaar zijn. Tijdens hun verblijf op Camping Ultima Spiaggia hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een aantal sportieve activiteiten te beoefenen. Het zal bijvoorbeeld mogelijk zijn om Fitboxe te beoefenen, wat een van de meest populaire activiteiten van het moment is en die vechtsporttechnieken combineert met aerobe oefeningen. Deze discipline is gunstig voor zowel cardio, ademhaling, spierspanning en reactievermogen. Naast de bar kunnen gasten tafeltennissen. Het zal ook mogelijk zijn om mini-voetbal te spelen en tennis te spelen. Er worden strandvolleybaltoernooien georganiseerd. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen gaan aqua-aerobics, duiken in open zee of windsurfen. De disco van de camping nodigt vakantiegangers uit om kleurrijke avonden door te brengen met allerlei shows en dansavonden. Atleten zullen aan veel toernooien kunnen deelnemen, terwijl de jongere ervan zullen genieten om de club-kids te integreren.

Aan de campingzijde zijn aangename plaatsen beschikbaar, zodat u bij uw caravan of camper kunt verblijven. Stacaravans zijn te huur. Met een oppervlakte tussen 20 en 34 m2 kunnen ze indien nodig meer of minder vakantiegangers huisvesten. Deze accommodaties bieden absoluut comfort waar elk gezinslid van zal genieten.

Campings in de buurt

Populairste steden