Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Sos Flores

Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 1/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 2/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 3/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 4/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 5/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 6/7
Villaggio Sos Flores Sardinië - Tortoli visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Sos Flores op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 170


Know-All-About-Camping

Camping Villaggio Sos Flores is een 3-sterrencamping aan het strand op het prachtige eiland Sardinië in Italië. Deze camping met familiekarakter biedt kwaliteitsaccommodatie te huur, zoals bungalows, chalets, stacaravans, mini-villa's of suites aan de kust.Deze kwaliteitsaccommodatie is perfect voor een comfortabel verblijf kamperen aan zee. op Sardinië.

Vakantiecamping aan zee in Sardinië

Wie zegt een geslaagde vakantie op Sardinië zegt kampeervakanties voeten in het water. Camping Villaggio Sos Flores biedt vakantiegangers een bevoorrechte positie aan de kust met directe toegang tot het strand van San Gemiliano. Dit prachtige zandstrand wordt over het hoofd gezien door de Sarrasine-toren en nodigt uit om te genieten van de geneugten van een kalme, schone en transparante zee. Op het fijne zand kunnen vakantiegangers parasols en ligstoelen huren tegen aantrekkelijke prijzen en ontspannen terwijl ze genieten van een uitzonderlijk panorama. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben, terwijl zwemliefhebbers volop kunnen genieten van hun kampeervakantie op Sardinië.

Camping Villaggio Sos Flores zal ook het ideale startpunt zijn om de provincie Ogliastra te ontdekken, die vol is met baaien, stranden, adembenemende kliffen en veelkleurige rotsachtige riffen vergezeld door dennenbossen en mediterrane maquis die de wensen zullen bevredigen van de natuur. Al deze uitzonderlijke sites zijn zeer snel bereikbaar met de auto en zullen ongelooflijke herinneringen garanderen.

Sportvakanties op Sardinië

Voor degenen die een geslaagde vakantie met sportieve activiteiten willen hebben, biedt Camping Villaggio Sos Flores een breed scala aan faciliteiten, zoals een tennisbaan, een voetbalveld, een beachvolleybal- en strandvoetbalveld, pingpongtafels en een boogschietbaan. Watersportliefhebbers kunnen kanoën, kajakken of duiken op het strand van San Gemiliano. U kunt fietsen huren en prachtige wandelingen maken in de omgeving. Dagelijks organiseren animators fitness- en wateraerobicslessen.

Campings in de buurt

Populairste steden