Een merk easyvoyage

Camping Torre Salinas

Camping Torre Salinas Sardinië - Muravera visuel 1/3
Camping Torre Salinas Sardinië - Muravera visuel 2/3
Camping Torre Salinas Sardinië - Muravera visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Torre Salinas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Torre Salinas ligt aan het strand met dezelfde naam op Sardinië. Deze familiecamping is de ideale vakantieplek voor diegenen die een kampeervakantie aan zee op Sardinië willen doorbrengen.

Kamperen aan zee in Sardinië

Vakantiegangers op zoek naar waterplezier die een kampeervakantie op Sardinië willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Torre Salinas. Deze camping aan het strand nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een locatie aan het strand met directe toegang tot het strand. Het mooie zandstrand dat grenst aan Camping Torre Salinas is schoon, groot en rustig, ideaal voor een uitzonderlijk verblijf op Sardinië. Op een steenworp afstand van de camping kunnen vakantiegangers zich vestigen op een van de aanwezige ligstoelen die perfect zijn om in de zon of in de schaduw van een paraplu te zonnebaden. De frisheid en schoonheid van het water zullen prachtig samengaan met het prachtige zandstrand en samen het perfecte recept vormen voor een droomvakantie op Sardinië.

Het entertainment vindt plaats op het rendez-vous op het strand van Torre Salinas. Voor het plezier van jong en oud worden er beachvolleybaltoernooien en petanque-wedstrijden georganiseerd. Ontluikende artiesten nemen zeker deel aan de zandkasteelwedstrijd! Ontspanning, zwemmen en spelen, vakantiegangers zullen zich niet vervelen tijdens hun verblijf op Camping Torre Salinas.

Kamperen met restaurant in Sardinië

Op camping Torre Salinas kunnen vakantiegangers zich uitleven aan de tafel van het restaurant dat op het terrein aanwezig is. De laatste nodigt u uit om de typische gerechten van Sardinië en het gebied van Sarrabus te proeven, dat beroemd is om de kwaliteit van zijn vis en vlees. In een gastvrije en vriendelijke inrichting kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen verrukken en een geweldige tijd hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden