Camping Village Porto Corallo

Camping Village Porto Corallo Sardinië - wolreiniging visuel 1/3
Camping Village Porto Corallo Sardinië - wolreiniging visuel 2/3
Camping Village Porto Corallo Sardinië - wolreiniging visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Porto Corallo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Porto Corallo ligt aan zee op het prachtige eiland Sardinië in Italië. De bevoorrechte omgeving en de diensten aangepast aan het hele gezin zullen een zeer goed verblijf garanderen.

Kamperen op Sardinië met zwembad

Op het terrein van Camping Village Porto Corallo kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, op de camping is een buitenwatergebied waar het hele gezin geweldige momenten van spelen en ontspanning kan doorbrengen. Een groot zwembad nodigt uit om te zwemmen of gewoon in vrede te bubbelen in een groene en ontspannen omgeving. Een kinderbad, ondieper, is ook aanwezig om de jongste te laten genieten en plezier maken met maximale veiligheid. Rondom het zwembadgedeelte zullen vakantiegangers die dol zijn op luieren, veel plezier beleven aan loungen en genieten van goed zonnebaden.

Kamperen aan zee in Sardinië

Vanaf camping Village Porto Corallo kunnen vakantiegangers genieten van het uitzicht op de jachthaven van het dorp. Van daaruit is het mogelijk om de stranden van Porto Corallino te bereiken die zich op honderd meter bevinden of om Porto Tramatzu te bereiken, die 500 meter is. Op het dichtstbijzijnde strand heeft Camping Village Porto Corallo een 200 m² groot strand met ligstoelen en parasols. Dankzij de nabijheid van de zee kunnen vakantiegangers volop genieten van hun verblijf op Sardinië. Tussen juli en augustus zullen zwemmers profiteren van de aanwezigheid van reddingswerkers voor meer rust.

Familiecamping op Sardinië

In de zomer kunnen vakantiegangers die op Camping Village Porto Corallo verblijven genieten van amusementsprogramma's georganiseerd door het campingteam. 'S Ochtends kunnen degenen die dat wensen deelnemen aan wateraerobics en spelletjes op het strand. 'S Middags is de sport op het rendez-vous met volleybal-, fitness-, voetbal- en tennistoernooien. 'S Avonds zal iedereen elkaar ontmoeten voor cabaret-, variatie-, disco- en dansavonden. Een club gereserveerd voor jonge kinderen is ook aanwezig.

Campings in de buurt

Populairste steden