Camping Village Capo Ferrato

Camping Village Capo Ferrato Sardinië - Muravera visuel 1/3
Camping Village Capo Ferrato Sardinië - Muravera visuel 2/3
Camping Village Capo Ferrato Sardinië - Muravera visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Capo Ferrato op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 02/11

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Capo Ferrato is een familiecamping aan zee op het prachtige eiland Sardinië in Italië.

Kamperen aan zee in Sardinië

Door te verblijven op Camping Village Capo Ferrato kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte positie aan de kust in Sardinië. De Camping Village Capo Ferrato nodigt u uit om een droomvakantie door te brengen dankzij de unieke locatie met uitzicht op de beroemde rots "Scoglio di Peppino." Vanaf hun camping in Sardinië kunnen vakantiegangers een prachtig deel van de Costa Rei bereiken, bestaande uit zand zeer fijn wit en een frisse en kristalheldere zee, die zachtjes afdaalt voor nog meer comfort. Kinderen zullen plezier hebben in veiligheid en liefhebbers van nietsdoen zullen zich naar hartenlust koesteren. Vanaf camping Village Capo Ferrato krijgen vakantiegangers de kans om zich aan te sluiten bij de gids die Lonely Planet verklaart als een van de 10 mooiste stranden ter wereld.

Camping Village Capo Ferrato, met zijn droompositie, biedt bevoorrechte toegang tot het prachtige Costa Rei-strand op het zuidelijkste niveau. Een privéstrand, discreet en op menselijke maat, is beschikbaar met stoelen en parasols met zachte kleuren die perfect opgaan in het landschap. Bruggen die naar de stranden leiden, zullen ook mensen met beperkte mobiliteit toegang geven tot dit kleine hoekje van het paradijs.

Aan de zuidkant van Camping Village Capo Ferrato kunnen vakantiegangers een zeer interessant natuurgebied bereiken: de SIC Santa Giusta Costa Rei. Honderdjarige jeneverbessen vergezellen zandduinen en brengen een wonder samen. Deze site is van gemeenschapsbelang en wordt beschermd. Cursussen om het ecosysteem van stranden te ontdekken worden regelmatig georganiseerd door Camping Village Capo Ferrato.

Huur een bungalow in Sardinië aan zee

Voor een unieke ervaring op Sardinië in de buurt van de natuur, kunnen vakantiegangers een van de bungalows van Camping Village Capo Ferrato huren. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust en zijn perfect voor een verblijf als stel, met familie of vrienden. Verschillende modellen worden voorgesteld en aangepast aan alle behoeften en wensen.

Campings in de buurt

Populairste steden