Een merk easyvoyage

Camping Village Misano

Camping Village Misano Emilia Romagna - Misano Adriatico visuel 1/4
Camping Village Misano Emilia Romagna - Misano Adriatico visuel 2/4
Camping Village Misano Emilia Romagna - Misano Adriatico visuel 3/4
Camping Village Misano Emilia Romagna - Misano Adriatico visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Misano op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 75

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Misano ligt aan de Italiaanse kust in Emilia-Romagna en nodigt vakantiegangers uit om een droomvakantie door te brengen in een idyllische omgeving.

Kamperen in de buurt van de zee in Italië met zwembad

De geneugten van zwemmen en nietsdoen zullen aanwezig zijn in Camping Village Misano. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad goede tijden door om te genieten van een buitenruimte met een verwarmd zwembad. Dit zwembad is constant op de ideale temperatuur, waardoor vakantiegangers op elk moment van de dag zeer aangenaam kunnen zwemmen. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van het water terwijl anderen genieten van een duik. Rond het zwembad staan comfortabele ligstoelen opgesteld die afwisselend zwemmen en zonnebaden bieden, allemaal op een aangenaam houten terras.

Het kamperen voeten in het water in Italië

Camping Village Misano is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie aan zee in Italië willen doorbrengen. Een zandstrand is direct toegankelijk vanaf de camping en nodigt uit om zijn handdoek neer te leggen en te genieten van een uitzonderlijke omgeving. Voor degenen die meer comfort willen, bieden partnerstranden met ligstoelen en gratis parasols geweldige tarieven voor gasten van Camping Village Misano. Dit prachtige zandstrand is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning en voor kinderen die plezier willen hebben.

Verhuur van stacaravans aan de Italiaanse kust

In Camping Village Misano kunnen vakantiegangers genieten van uitzonderlijk comfort door gebruik te maken van stacaravans die te huur zijn. Deze comfortabele accommodaties zijn volledig uitgerust en komen in verschillende modellen aangepast aan alle behoeften, alle verlangens en alle budgetten. Wilt u een verhuur in Italië met jacuzzi? Het stacaravanmodel PRESTIGE is de ideale keuze. Deze stacaravan biedt inderdaad een privéjacuzzi in de buitenlucht die zorgt voor momenten van pure ontspanning en romantiek in Italië.

Campings in de buurt

Populairste steden