Een merk easyvoyage

Camping Peskera

Camping Peskera Istrië - Banjole visuel 1/3
Camping Peskera Istrië - Banjole visuel 2/3
Camping Peskera Istrië - Banjole visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Peskera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 07/10

  • Locations-number-locatif 20

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Voor een geslaagde vakantie aan de Kroatische kust is Camping Peskera de ideale plek. De ligging aan zee en de kwaliteitsservices zullen vakantiegangers verrukken.

Vakantie aan zee in Kroatië

Camping Peskera zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie in Kroatië willen doorbrengen. Inderdaad, deze 3-sterrencamping nodigt het hele gezin uit om te genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Het schiereiland Istrië zit vol met wonderen en adembenemende landschappen ontbreken niet. Vanaf Camping Peskera kunnen vakantiegangers alle schoonheid van deze regio bewonderen en hebben ze directe toegang als het strand grenst aan de camping. Wat een genot om 's ochtends wakker te worden, de frisse lucht op je gezicht te voelen en prachtige landschappen tussen zee en bergen te bewonderen, allemaal in een groene omgeving. Door zich bij het strand aan te sluiten, kunnen vakantiegangers genieten van zeer bevoorrechte zwemmomenten, in een kristalhelder en schoon water. Ontspanning en zonnebaden zullen ook op het rendez-vous zijn en zullen momenten van puur plezier garanderen om als een paar te delen, met familie of vrienden.

Verhuur van stacaravans met zwembad in Kroatië

Door te verblijven op Camping Peskera kunnen vakantiegangers absoluut comfort ervaren in een uitzonderlijke omgeving. Het is inderdaad mogelijk voor diegenen die een van de stacaravans willen huren die worden aangeboden door Camping Peskera. Deze huuraccommodaties zijn drie in aantal, wat voor maximale rust voor vakantiegangers zal zorgen. Maximaal vijf personen kunnen in een stacaravan verblijven en genieten van de aanwezigheid van twee slaapkamers, een woonkamer met tv, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Een aangenaam terras begeleidt ook de stacaravan. Zodat vakantiegangers die een stacaravan huren, een uitzonderlijke vakantie kunnen doorbrengen, biedt Camping Peskera een prachtig buitenzwembad dat is gereserveerd voor huurders van stacaravans. Dit royale zwembad is ideaal om te ontspannen, plezier te hebben en te zwemmen. Rond het zwembad zijn ligstoelen aanwezig waarmee u heerlijk kunt zonnebaden.

Campings in de buurt

Populairste steden