Een merk easyvoyage

Camping Diana

Camping Diana Istrië - Banjole visuel 1/2
Camping Diana Istrië - Banjole visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Diana op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/05

  • Sluitingsdatum: 01/10


Know-All-About-Camping

Camping Diana is gelegen in Banjole in de regio Istrië in Kroatië. Deze familiecamping en natuur belooft zijn vakantiegangers om een uitzonderlijk verblijf door te brengen in een bevoorrechte omgeving.

Kamperen in Kroatië met buitenzwembad

Camping Diana biedt vakantiegangers de kans om te genieten van het plezier van zwemmen met behulp van een groot buitenzwembad. Dit zwembad met royale ruimte zal het hele gezin een geweldige tijd bezorgen onder de Kroatische zon. Het zwembad heeft afgeronde vormen die mooi opgaan in de stenen vloer die erbij hoort. Een kinderbad is ook aanwezig en laat de jongste kinderen ook genieten van het plezier van zwemmen. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die ervoor kiezen om in de zon te koesteren en hun kleurtje te verfijnen.

Sportliefhebbers zullen geen activiteiten missen om hun dagen op Camping Diana te vullen. Deze laatste biedt inderdaad aan om te profiteren van de aanwezigheid van een tennisbaan, een basketbalveld en een pingponghoek. Kinderen zullen blij zijn om een buitenspeeltuin met schommels en andere leuke uitrusting tot hun beschikking te hebben.

Kampeervakanties in Istrië

Door te kiezen voor Camping Diana om hun vakantie door te brengen, zullen kampeerders genieten van een toplocatie in de prachtige regio Istrië. Dit schiereiland is het grootste in Kroatië en vordert in de Adriatische Zee. Het is een land van culturele kruising, tegenwoordig zoals in zijn geschiedenis met de vele volkeren die elkaar hebben opgevolgd en hun sporen hebben achtergelaten. Histriërs, Grieken, Romeinen, Illyriërs, Venetianen, Oostenrijkers, Hongaren, Italianen en Joegoslaviërs hebben Istrië gevormd zoals we het vandaag kennen. De rijkdom van het natuurlijke en culturele erfgoed van de regio Istrië is onmiskenbaar en zal de bezoekers verrukken die de kristalheldere zee, de prachtige stranden, de Romeinse en Venetiaanse steden, het achterland bezaaid met authentieke middeleeuwse steden en de heerlijke gastronomie zullen waarderen.

Campings in de buurt

Populairste steden