Een merk easyvoyage

Camping Bepo

Bepo Dalmatië - Pakostane visuel 1/4
Bepo Dalmatië - Pakostane visuel 2/4
Bepo Dalmatië - Pakostane visuel 3/4
Bepo Dalmatië - Pakostane visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bepo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 07/09

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Bepo ligt aan de Dalmatische kust in Kroatië en nodigt u uit om te verblijven in een prachtige omgeving aan de Adriatische Zee en dicht bij het centrum van Pakostane.

Het kamperen voeten in het water in Kroatië

Wilt u een vakantie aan zee in Kroatië doorbrengen in een idyllische omgeving? Camping Bepo biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke locatie in de buurt van het centrum van Pakostane met directe toegang tot de zee. Er is een houten terras met ligstoelen beschikbaar voor gasten van Camping Bepo, die in alle rust kunnen genieten en genieten van de zoetheid van de Kroatische zon. Deze dromerige locatie aan zee, waar gasten van Camping Bepo profijt van hebben, stelt hen in staat om onvergetelijke vakanties door te brengen in een betoverende omgeving.

Huur een stacaravan met uitzicht op zee in Kroatië

Naast het aanbieden van een droomomgeving aan haar klanten, nodigt Camping Bepo hen uit om prachtige stacaravans met uitzicht op de zee te huren.Deze accommodatie verhuur alle comfort is geschikt voor 4 tot 6 personen en is perfect om te verblijven met familie of vrienden en breng een idyllische vakantie door in Kroatië. In deze stacaravans zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een woonkamer, een keuken en een badkamer waarderen. Een overdekt terras met tafel en stoelen is ook aanwezig, evenals een kleine tuin met ligstoelen en olijfbomen, allemaal met een adembenemend uitzicht op de zee.

Kamperen in Pakostane

Door te verblijven op Camping Bepo kunnen vakantiegangers genieten van een aangename nabijheid van het centrum van Pakostane. Dit kleine kustplaatsje aan de Adriatische Zee is rijk aan biodiversiteit en een aangename leefomgeving. Veel sites in de stad en omgeving nodigen uit om de liefhebbers van toerisme te ontdekken en te verrassen. Er is ook veel sport en recreatie in de buurt van Camping Bepo, of het nu gaat om watersporten of sporten in de natuur.

Campings in de buurt

Populairste steden