Een merk easyvoyage
La Ciotat

Wat te doen in La Ciotat op vakantie

Gepubliceerd op: 9 nov. 2023

Ontdek de stad La Ciotat via een korte video van 2 minuten.

Is mag: Thu Nov 09 2023 16:21:47 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Wat te doen in La Ciotat op vakantie  -  visuel 1/1

U ontdekt de Calanque de Figuerolles en de niet te missen "République Indépendante de Figuerolles". Het is een prachtige baai op 50 m van de stad, met een charmant restaurant en een kiezelstrand met kristalhelder water. Je kunt het 3 km lange strand zien dat grenst aan het centrum van La Ciotat. Wat je ook niet mag missen is de Route des Crus, die Cassis en La Ciotat met elkaar verbindt en langs de rand van de calanques loopt. Het is een prachtige route. Last but not least biedt het Parc du Mugel (een regionaal park) een uitzonderlijk natuurgebied om nieuwe energie op te doen aan zee. Luister naar interviews met de plaatselijke bevolking, die je met humor en humor alles over hun stad vertellen. Aan de rand van de stad liggen een aantal campings met uitstekende accommodatie. La Ciotat herbergt veel geheime gebieden die weinig te maken hebben met toerisme, waardoor het een populaire en charmante vakantiebestemming is. Voordat je je volgende bestemming kiest, volgt hier een overzicht van de beste kenmerken van La Ciotat.

La Baie des Anges Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Ciotat visuel 1/1
Camping La Baie des Anges
SUPER DEAL
La Baie des Anges Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Ciotat visuel 1/1

De camping Baie des Anges is een luxe familiecamping in La Ciotat, in de regio PACA. Dit is een prachtige camping op slechts 800 meter van de zee, die schaduwrijke plaatsen tussen water en groen biedt, onder de zuidelijke zon.

De camping heeft een uitzonderlijk waterpark, bestaande uit een groot sportzwembad van 25 m2 met een dubbele glijsensatie die het geluk van volwassenen maar ook van kinderen maakt. Voor de kleintjes is een peuterbad beschikbaar, zodat ze zich kunnen vermaken in hun eigen kleine zwembad.

Een fitnessruimte en bodybuilding is beschikbaar voor vakantiegangers die fit willen blijven tijdens de vakantie. Het is een cardio-trainingsruimte volledig uitgerust en gratis toegang vanaf 18 jaar. De kamer is voorzien van airconditioning en uitgerust met essentiële en essentiële machines zoals elliptische trainers, roeiers of loopbanden.

Voor degenen die liever ontspanning en anders voor zichzelf zorgen, is er een schoonheids- en wellnessruimte die volledig is gewijd aan ontspanning en esthetiek. Er zijn massages voor optimale ontspanning, lichaams- en gezichtsbehandelingen, evenals haar- en make-updiensten die worden aangeboden door gekwalificeerde professionals.

De goede sfeer speelt zich af op camping Baie des Anges die bij Homair-vakanties hoort. Veel leuke activiteiten worden gehouden voor volwassenen maar ook voor kinderen. Het landgoed biedt thema-avonden en maaltijden, shows, spelletjes in het zwembad, dansavonden of karaoke-avonden. Een miniclub staat ook ter beschikking van kinderen vanaf 6 jaar en belooft sportieve activiteiten, plezier en artistiek dankzij ervaren animators.

De camping biedt verschillende soorten volledig uitgeruste stacaravans met alle comfort die nodig zijn voor een optimale vakantie met familie, koppels of vrienden.

Zie de camping

De mooiste campings à La Ciotat

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Frankrijk

 

Italie