Een merk easyvoyage
Saint-Cyr-sur-Mer

De inham van Port d'Alon

Gepubliceerd op: 13 nov. 2023

Bijgewerkt: 18 janv. 2024

Een magische plek verloren in het midden van een dennenbos, tussen Saint-Cyr en Bandol, de Calanque du Port d'Alon lijkt op een klein paradijselijk hoekje aan de de Middellandse Zee.

Het zand- en kiezelstrand geeft uit op turquoise water, waar vakantiegangers kunnen vakantiegangers kunnen ontspannen in de schaduw van de pijnbomen en afkoelen met een ijsje ijsje of een biertje in het calanque restaurant.

De stad Saint-Cyr en het Conservatoire du littoral (eigenaar van de site) stellen voor om de onderwaterfauna en -flora te ontdekken door het organiseren van een onderwaterparcours tijdens de zomerperiode.

Belangrijke en ongewone informatie in de calanques: Port d'Alon is uitgerust met toiletten en douches!

Port d'Alon in video

Is mag: Mon Nov 13 2023 13:48:56 GMT+0100 (Central European Standard Time)

De inham van Port d'Alon  -  visuel 1/1
La Baie des Anges Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Ciotat visuel 1/1
Camping La Baie des Anges
SUPER DEAL
La Baie des Anges Provence-Alpes-Côte d'Azur - La Ciotat visuel 1/1

De camping Baie des Anges is een luxe familiecamping in La Ciotat, in de regio PACA. Dit is een prachtige camping op slechts 800 meter van de zee, die schaduwrijke plaatsen tussen water en groen biedt, onder de zuidelijke zon.

De camping heeft een uitzonderlijk waterpark, bestaande uit een groot sportzwembad van 25 m2 met een dubbele glijsensatie die het geluk van volwassenen maar ook van kinderen maakt. Voor de kleintjes is een peuterbad beschikbaar, zodat ze zich kunnen vermaken in hun eigen kleine zwembad.

Een fitnessruimte en bodybuilding is beschikbaar voor vakantiegangers die fit willen blijven tijdens de vakantie. Het is een cardio-trainingsruimte volledig uitgerust en gratis toegang vanaf 18 jaar. De kamer is voorzien van airconditioning en uitgerust met essentiële en essentiële machines zoals elliptische trainers, roeiers of loopbanden.

Voor degenen die liever ontspanning en anders voor zichzelf zorgen, is er een schoonheids- en wellnessruimte die volledig is gewijd aan ontspanning en esthetiek. Er zijn massages voor optimale ontspanning, lichaams- en gezichtsbehandelingen, evenals haar- en make-updiensten die worden aangeboden door gekwalificeerde professionals.

De goede sfeer speelt zich af op camping Baie des Anges die bij Homair-vakanties hoort. Veel leuke activiteiten worden gehouden voor volwassenen maar ook voor kinderen. Het landgoed biedt thema-avonden en maaltijden, shows, spelletjes in het zwembad, dansavonden of karaoke-avonden. Een miniclub staat ook ter beschikking van kinderen vanaf 6 jaar en belooft sportieve activiteiten, plezier en artistiek dankzij ervaren animators.

De camping biedt verschillende soorten volledig uitgeruste stacaravans met alle comfort die nodig zijn voor een optimale vakantie met familie, koppels of vrienden.

Zie de camping

Toegang tot de inham van Port d'Alon

Over de weg kun je de RD559 tussen Saint-Cyr en Bandol nemen. Deze weg kruist de weg naar Port d'Alon. Ter plaatse vind je de betaal- en schaduwparkeerplaats van de calanque (8 euro per dag in de zomer).

Overnachtingsmogelijkheden en restaurants in de buurt van Calanque de Port d'Alon

Op het terrein is een snackrestaurant waar tussen de middag koude gerechten worden geserveerd, Chez tonton Ju !

Om te slapen kunt u het beste kiezen uit de campings in de buurt van Port d'Alon naar Bandol, Saint-Cyr of la Ciotat.

De mooiste campings à Saint-Cyr-sur-Mer

Derniers articles

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Provence

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire