Een merk easyvoyage
Marseillan

Wat te doen in Marseillan op vakantie

Gepubliceerd op: 28 déc. 2023

Bijgewerkt: 8 févr. 2024

Ontdek Marseillan op video! Maak een rondleiding door de stad en ontdek de troeven van deze badplaats in de Languedoc. Marseillan is een zeer toeristische stad. Hier is een korte videopresentatie van de stad, geleid door een van de bewoners.

Is mag: Thu Dec 28 2023 12:27:51 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Wat te doen in Marseillan op vakantie  -  visuel 1/1

Waar overnachten in Marseillan?

Beach Garden Languedoc-Roussillon - Marseillan visuel 1/1
Camping Beach Garden
SUPER DEAL
Beach Garden Languedoc-Roussillon - Marseillan visuel 1/1

Het 5-sterren Beach Garden ligt in Marseillan aan zee en is een zeer luxe hotel dat een uitzonderlijke gezinsvakantie biedt.

Er is een groot waterpark op het terrein van de Beach Garden-camping en nodigt alle vakantiegangers, groot of klein, uit om grondig van hun vakantie te genieten met de waterapparatuur die voor hen beschikbaar is. Er is een groot zwembad van 33 m lang, waardoor vakantiegangers voldoende ruimte hebben om op hun gemak van het water te genieten. Een overdekt balneo-gebied is aanwezig en heeft een zwembad verwarmd tot 31 ° C. De glijbaan en het plezier zullen op de rendez-vous zijn omdat de camping glijbanen heeft. Voor peuters is er een peuterbad geschikt voor hun grootte en uitgerust met een mini-glijbaan. Op dit peuterbad zijn ook recreatieve voorzieningen waar kinderen plezier kunnen beleven, waaronder vele waterstralen aangedreven door vissen en een draak. Met de vele ligstoelen en stoelen in het watergedeelte kunt u momenten van puur plezier doorbrengen terwijl u geniet van optimale ontspanning. De geneugten van zwemmen op zee zullen ook worden gegarandeerd, omdat de Beach Garden-camping directe toegang heeft tot het grote strand van Marseillan, waarvan het fijne zand meer dan één zal verrukken. Dit strand is de perfecte plek om te ontspannen terwijl de kinderen in het zand spelen. Sommige activiteiten zoals beachvolleybal en zee-wandelen zijn ook uitvoerbaar.

Vakantiegangers die willen ontspannen, kunnen genieten van de spa in het hart van camping Beach Garden. In deze ruimte gewijd aan het welzijn is een stoombad en een sauna waarvan de warmte zal toelaten om te ontspannen en alle gifstoffen te evacueren. Er wordt een massageservice aangeboden en het is zelfs mogelijk om te profiteren van schoonheidsbehandelingen.

Verschillende soorten campings worden aangeboden, min of meer dicht bij de zee.De camping Beach Garden biedt ook huuraccommodaties die zeer luxe zijn, volledig uitgerust en perfect voor een zeer comfortabel gezinsverblijf.

Zie de camping

De mooiste campings à Marseillan

Derniers articles

Nieuws

 
Béziers

Nieuw voor 2024: luxe stacaravans op camping 4⭐ les Berges du Canal in Hérault

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie