Een merk easyvoyage
Parijs

Een weekend op het platteland op minder dan 2 uur van Parijs!

Gepubliceerd op: 27 mars 2024

Verandering van omgeving nodig? Het mooie weer komt eraan en daarmee ook de grote lente- en zomer bridgeweekenden. En het goede nieuws is dat je geen honderden kilometers hoeft te reizen om het gevoel te hebben dat je een andere omgeving hebt. En bovendien vindt u hier frisse lucht om van uw weekend te genieten en tot rust te komen. 

We hebben campings voor u geselecteerd op 15 minuten tot 2 uur rijden van Parijs. Maar als kers op de taart zijn veel van deze droomlocaties bereikbaar per trein of RER! Dus verlaat Parijs voor een lang weekend en ga de natuur in.

Camping 3⭐dans la forêt de Rambouillet

Nabij Parijs, dicht bij het bos van Rambouillet, ontdekt u Parc des Roches, een goed uitgeruste 3⭐ camping midden in het bos;, met een prachtig zwembad, sportfaciliteiten voor een leuke tijd, zoals een voetbalveld, tennisbaan, volleybalveld, p´tanque, of minigolf.

De sfeer in dit 23 hectare grote park is gezinsvriendelijk en u kunt kiezen om een comfortabel chalet of stacaravan te huren. 

Er is een restaurant op het terrein met afhaalpizza's.

Op de weg naar buiten heeft u toegang tot een aantal randonnées of paden om de hoek in vélo

.

Een weekend op het platteland op minder dan 2 uur van Parijs!  -  visuel 1/1

La forêt de Rambouillet au petit matin

Hoe bereikt u camping Le Parc des Roches 

🚆Met de RER C vanuit Parijs bent u in ongeveer 40 minuten in à Saint-Chéron. U bevindt zich dan op 3 kilometer van de camping.

🚗Met de auto bent u vanaf het centrum van Parijs ongeveer een uur onderweg.

Camping 5⭐1h30 van Parijs, in het Loiredal

À op minder dan 2 uur van Parijs, dédekken een oase van rust op camping 5⭐ Le Bois du Barbelé, genesteld aan de kant van een meer, omgeven door velden, midden in de Loirevallei.
Gelegen in totale natuur, biedt deze plek een idéal setting voor een ressourçante vakantie. <>
Geniet van een buitenzwembad met glijbanen, een verwarmd binnenzwembad, een spa en tal van activiteiten zoals fietsverhuur, kanoën, tennis, volleybal, een fitnessruimte, opblaasbare spellen en een trampoline.

Weinig stacaravans beschikbaar, boek dus snel uw volgende vakantie voor een prachtige vakantie midden in de natuur.

Camping 3⭐ in de Sarthe

De Camping 3 ⭐ Le Sans Souci belooft een gezinsvakantie zonder zorgen, in de rustige omgeving van de Sarthe, aan de oever van een rivier met weelderig groene oevers. 

Het duurt ruim twee uur om de camping vanuit Parijs te bereiken. Maar wat een verandering van omgeving!
Deze oase van natuur is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een verwarmd zwembad en een afgelegen peuterbad voor de kleintjes.

Een weekend op het platteland op minder dan 2 uur van Parijs!  -  visuel 1/1

Des barques électriques sur la rivière

© Camping le Sans Souci

De huuraccommodatie is oluut en charmant: comfortabele chalets of houten hutten, lodges en zelfs een caravan, met de mogelijkheid om uw huisdieren mee te nemen.
Gratis wifi is beschikbaar op de hele camping zodat u verbonden kunt blijven.
Een bakkerij en een broodteller zorgen voor uw dagelijkse comfort, terwijl een gemeenschappelijke barbecue uitnodigt tot gezellige avonden.

Voor vrijetijdsactiviteiten vind je minigolf, tennis en kajakken op het terrein. Vlakbij is de rivier ideaal om te varen, kanoën of zelfs waterfietsen, voor onvergetelijke herinneringen in het hart van de natuur.

Camping Le Sans Souci Pays de Loire - Fresnay-sur-Sarthe visuel 1/1
Camping Le Sans Souci
SUPER DEAL
Camping Le Sans Souci Pays de Loire - Fresnay-sur-Sarthe visuel 1/1

Camping Le Sans Souci ligt aan de oevers van de rivier de Sarthe en nodigt uit om te genieten van een behouden en ontspannende natuurlijke omgeving. Erfgoedliefhebbers kunnen Fresnay-sur-Sarthe bezoeken, een klein stadje met karakter waarvan het middeleeuwse centrum niet te missen is om te bewonderen.

Kamperen in de Sarthe met zwembad en wellnessruimte

Voor een ontspannen verblijf in de Sarthe is Camping Le Sans Souci de ideale plek. Dit laatste is inderdaad zeer zijn naam dankzij de verschillende faciliteiten die hij ter beschikking stelt van zijn vakantiegangers en die hen in staat zullen stellen om onvergelijkbare momenten van ontspanning door te brengen. De geneugten van zwemmen zullen zeer aanwezig zijn, want er is een verwarmd buitenzwembad beschikbaar. De ideale temperatuur van dit laatste zorgt ervoor dat vakantiegangers er op elk moment van de dag van kunnen genieten, zelfs in de koelste uren. Omdat het zwembad semi-olympisch is, kunnen de zwemamateurs in alle rust baantjes trekken. Rond het zwembad is het heel aangenaam om te ontspannen en te genieten van de zoetheid van de Sarthe.

Op de camping Le Sans Souci kunnen vakantiegangers genieten van de voorzieningen voor ontspanning die voor hen beschikbaar zijn. Om alle opgebouwde spanningen te elimineren, gaat er niets boven ontspannen in de jacuzzi waarvan de warmte en bubbels een echt welzijn zullen brengen. De aanwezigheid van een sauna op de camping garandeert ook zeer bevoorrechte momenten. Voor degenen die tijdens hun verblijf voor hun lichaam willen zorgen, is er een fitnessruimte buiten beschikbaar.

Tijdens hun verblijf op Camping Le Sans Souci kunnen vakantiegangers verschillende activiteiten beoefenen waardoor iedereen het gewenste verblijf kan doorbrengen. Terwijl de bowlers elkaar ontmoeten op de petanquebodem, genieten anderen liever van de tennisbaan. Er is een recreatiegebied aan de oevers van de rivier de Sarthe waar het hele gezin kan picknicken, vissen en rusten in een bevoorrechte omgeving.

Ongewone verhuur in de Sarthe

Naast de prachtige volledig uitgeruste houten chalets te huur voor 4 of 6 personen, biedt Camping Le Sans Souci ook meer originele huuraccommodaties. Het is mogelijk om in een mooi gekleurde en volledig uitgeruste trailer voor 3 personen te verblijven. Tenten uitgerust met Lodge type zijn ook te huur voor diegenen die een glamping verblijf in de Sarthe willen doorbrengen.

Zie de camping

4⭐ camping aan de oever van de Marne

Wat is er nu makkelijker groen à slechts een paar minuten met de RER vanaf Parijs! Kom naar Champigny sur Marne, à 10 minuten van Parijs !
De Camping 4⭐Paris Est is een familiecamping tegenover de Bois de Vincennes, aan de beroemde oevers van de Marne. De ideale locatie om Disneyland Parijs of de hoofdstad, en door het activiteitenaanbod, zowel in de zomer als in de winter: pingpongtafels, fitnessruimte, tennis, golf, fietsverhuur;

Alles op deze camping is ontworpen om het u gemakkelijk te maken, met een wasserette tot uw beschikking en zelfs een broodbezorgdienst. Er is het hele jaar door een speeltuin voor de kinderen en er zijn activiteiten speciaal voor de jongere gasten.

Een weekend op het platteland op minder dan 2 uur van Parijs!  -  visuel 1/1

Faire du paddle sur les bords de Marne

De camping Paris Est bereiken 

🚆Met de RER A reist u vanuit Parijs in ongeveer 10 minuten naar Joinville-le-Pont. Neem daarna bus 101 (nog eens 10 minuten). 

🚗Met de auto bent u in ongeveer 15 minuten bij de quai de Bercy.  

Paris Est Ile de France - Champigny-sur-Marne visuel 1/1
Camping Paris Est
SUPER DEAL
Paris Est Ile de France - Champigny-sur-Marne visuel 1/1

De camping Paris Est is een familiecamping van 8 ha, luxe, gelegen aan de ingang van de hoofdstad. Het is het hele jaar geopend en het heeft een zeer ruime keuze aan verhuur. Het is de ideale camping voor het verkennen van de hoofdstad, terwijl u een vakantie doorbrengt in een groene omgeving in de stad.

De restauratiemogelijkheden op de camping Homair zijn legio. Het landgoed heeft inderdaad een bar / restaurant en ook een kleine supermarkt, zodat u direct in de omgeving kunt eten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Het kan ook afhaalmaaltijden nemen voor een picknick aan de voet van de Eiffeltoren.

De accommodaties die te huur zijn, zijn meerdere en hebben verschillende capaciteiten. We kunnen 3 reeksen stacaravans vinden: het villa-bereik, waarvan de terrassen zijn verhoogd en daarmee het oppervlak van de stacaravan vergroten, het bereik Cottage, waarvan de terrassen zijn beschut om in de schaduw tussen vrienden of in familie, en tot slot de bungalows waar de terrassen op de begane grond zijn om te profiteren van de zon. De voorgestelde campings bieden een oppervlakte van 80 tot 100 m2. Deze plaatsen zijn geschikt voor een tent, een caravan of een camper. De toiletten die ter beschikking worden gesteld, zijn schoon en functioneel.

Dankzij de bevoorrechte locatie van de camping in de buurt van de hoofdstad, kunt u monumenten zoals de Eiffeltoren, de Notre-Dame de Paris, het stadhuis, de Sainte Chapelle, de Bastille of het Pantheon bezoeken. De vele wijken en musea die Parijs beroemd maken, zullen liefhebbers van erfgoed en culturele bezoeken verrukken. Het zal het beroemde Louvre Museum en het Orsay Museum of het Georges Pompidou Centre kunnen bezoeken.

Zie de camping

Camping 4⭐ in de buurt van Disneyland

Gelegen in Seine-et-Marne, op slechts 30 minuten van Disneyland Parijs, verwelkomt Camping 4⭐ Le Chêne Gris heet u welkom in het hart van de Grand Morin vallei, vlakbij Coulommiers.
Dit dé en recreatieve juweeltje is perfect voor gezinnen en biedt een prachtig watergebied met een buitenzwembad, een verwarmd binnenzwembad, evenals waterspellen en een peuterbad speciaal voor jongere kinderen.
Recreatiefaciliteiten zijn onder andere buitenspelen, tafeltennis, tafelvoetbal en pétanque banen, en niet te vergeten een Kids Club voor kinderen van 4-10 jaar die het hele seizoen geopend is.
Een verscheidenheid aan entertainment verbetert uw sédag.
Er zijn ook een bar, restaurant en pizzeria beschikbaar voor uw gemak. Huisdieren zijn welkom. 

Nabijgelegen kunt u genieten van activiteiten zoals paardrijden, karten en kanoën op de rivier. 

À een kwartiertje rijden, breng dan zeker een bezoek aan de . Dit zoölogische park uniek biedt de kans om een grote verscheidenheid aan wilde dieren van dichtbij te ontmoeten, waaronder het Parc des Félins grâce waar u oog in oog komt te staan met leeuwen, tijgers, panthères… in halve vrijheidé ! 

Een weekend op het platteland op minder dan 2 uur van Parijs!  -  visuel 1/1

Un tigre au Safari de Lumigny

Ga naar camping Le Chêne Gris 

.

🚆Met de trein vanuit Parijs reist u in 50 minuten naar Gare SNCF Faremoutiers Pommeuse op lijn P. De camping ligt net buiten het station!

🚗Met de auto bent u in ongeveer 50 minuten op het perron van Bercy. 

De mooiste campings à Parijs

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie