Een merk easyvoyage
Côtes d'Armor

De topstranden van de Côtes d'Armor in video

Gepubliceerd op: 20 sept. 2023

Bijgewerkt: 6 nov. 2023

Maak een videorondleiding langs de mooiste stranden van de Côtes d'Armor. Wij begeleiden u om de mooiste stranden in beeld te ontdekken.

Is mag: Wed Sep 20 2023 18:29:00 GMT+0200 (Central European Summer Time)

De topstranden van de Côtes d'Armor in video  -  visuel 1/1

Onder de mooiste stranden raden we het strand van de stad Berneuf aan. Natuurlijk ontdek je hier de rotsen van de côte de Granit Rose. Een aantal vakantiegangers die grote kenners zijn van de Côte d'Armo delen ook hun geheimen en goede vakantietips. Je zult zien dat hoe noordelijker je naar het puntje van Bretagne gaat, hoe wilder de stranden worden. Richting het zuiden vind je meer zomerse gebieden met water dat 1 tot 2 graden koeler is. Er zijn tal van activiteiten op het water, zoals kajakken op zee, waarmee je de vele kreken in de Côte d'Armor kunt verkennen. Je kunt ook zeilen, kitesurfen en strandzeilen op de brede stranden. Het strand van Trestaou biedt geweldige golven voor surfers.

De stranden van de Côte d'Armor zijn ook een uitstekend speelterrein voor onderwaterjagers en je kunt er bij eb ook te voet vissen. Maar de beste manier om de mooiste stranden van de Côte d'Armor te ontdekken is door het douanepad te volgen (de beroemde GR 4), die je naar enkele van de mooiste stranden rond de vele geurige bergen brengt. Je kunt ook kajakken langs de GR4.

Beter dan een lange toespraak, laat u leiden door de kenners van de regio bij het plannen van uw volgende vakantie in de Côtes d'Armor. Zo kunt u de mooiste plekjes en vooral de mooiste stranden uitkiezen.

Waar slapen in de Côtes d'Armor?

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie