Een merk easyvoyage
Leuk

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Nice!

Gepubliceerd op: 23 oct. 2023

Bijgewerkt: 6 nov. 2023

Woon je in Nice of in de Alpes Maritimes en heb je zin in een andere omgeving, wat frisse lucht met je gezin of vrienden voor een weekend? Waarom ga je er niet op uit om de Côte d'Azur te ontdekken! In deze tijden van pandemieën weten we hoezeer je er behoefte aan hebt om er even tussenuit te gaan. Daarom hebben we 5 campings op minder dan 2 uur rijden van Nice voor je op een rijtje gezet, zodat je er een weekendje tussenuit kunt.

Slapen op Domaine de la Bergerie - Roquebrune-Sur-Argens

Op minder dan een uur van Nice ontdek je het kleine médiéval dorpje Roquebrune-Sur-Argens. Domaine de la Bergerie, gelegen tussen Saint-Raphaël en Saint-Tropez, is een luxe camping met grote plaatsen voor caravans, tenten of campers op terrasvormige percelen.
Côt; hébergement, moderne stacaravans in het hart van groene ruimtes bieden je unieke architectuur en solariums om te genieten van de mediterrane zon. Uitgerust en gemeubileerd, combineren deze huuraccommodaties functionele cottages naar ieders smaak.

De camping heeft een zwemparadijs bestaande uit een groot buitenzwembad en een zwembad met een waterval, rivier, glijbanen en jacuzzi. Je zult ook genieten van een verwarmd binnenzwembad dat een ontspanningsruimte omsluit waar sauna, hammam en massages beschikbaar zijn op een steenworp afstand van het fitnesscomplex.

Espace aquatique - Domaine de la Bergerie

Is mag: Mon Oct 23 2023 19:12:24 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Nice!  -  visuel 1/1

Is mag: Mon Oct 23 2023 19:12:24 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Domaine de la Bergerie Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 1/1
Domaine de la Bergerie
SUPER DEAL
Domaine de la Bergerie Provence-Alpes-Côte d'Azur - Roquebrune-sur Argens visuel 1/1

De 5-sterrencamping Domaine de la Bergerie ligt tussen de zee en de Provençaalse heuvels, in Roquebrune-sur-Argens en belooft zijn vakantiegangers om een zeer luxe en rijk aan activiteiten door te brengen, allemaal in een familiale sfeer .

Voor het plezier van de vakantiegangers heeft de camping Domaine de la Bergerie een groot waterpark van 1400 m2, geopend van april tot september en belooft hele dagen waterplezier. Ouders en kinderen zullen genieten van een groot verwarmd zwembad van 180m2, vergezeld van een balneogedeelte. Voor zwemliefhebbers is er een zwembad van 400m2 op het watergebied. Zwemmers zullen het ook waarderen om te genieten van de rivier en de watervallen, die het cachet toevoegen aan het watergebied en een echt gevoel van verandering van landschap geven. Waterglijbanen en waterspelen zullen de jongste verrukken, terwijl de peuters zullen genieten van het kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Rond de zwembaden staan veel ligbedden, die uitnodigen om te zonnebaden in de Provençaalse zon. Het waterpark strekt zich uit binnen met een overdekt en verwarmd gebied, ingericht in een oosterse sfeer. Ontspannen zwemmers zullen niet missen om te profiteren van het wellnesscentrum, prachtig ingericht in een oosters thema en waarin u kunt genieten van een sauna, een jacuzzi en een hamam, zonder de service te vergeten massages en zorg voor het gezicht en lichaam.

Een team van gekwalificeerde animators zorgt voor de kinderen en biedt hen een veelvoud aan leuke en sportieve activiteiten, evenals artistieke en culinaire workshops. Kinderen kunnen ponyrijden, schatzoeken, minigolfboogschieten en vele andere activiteiten doen die hun dagen zullen vullen. Volwassenen kunnen gedurende deze tijd deelnemen aan vele sportactiviteiten onder toezicht van animators met fitnesssessies, wateraerobics, zeereizen, jetski en zelfs canyonning. De avonden aangeboden door Domaine de la Bergerie zijn geanimeerd met dansavonden, filmvertoningen en concerten.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

490

7 Nuits

Zie de aanbieding

Slapen op Camping Saint Louis - La Roquette la Siagne

Tussen de Middellandse Zee en het achterland van Cannes, in het hart van naar mimosa geurende heuvels, is de 4-sterren camping Saint-Louis in La Roquette-sur-Siagne het juiste adres aan de Côte d'Azur.
Van het model Cottage Duo (voor 2 pers) tot het model Tribu (voor 8 pers) biedt deze camping een ruime keuze aan accommodaties met 2 of 3 slaapkamers, waarvan de meeste voorzien zijn van airconditioning.
Dédekken de Premium zone, volledig omgebouwd, voor maximaal comfort en diensten. De Panoramic Cottages, allemaal met airconditioning, hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, de meeste met twee badkamers, een groot terras en in sommige modellen zelfs een spa.

Cottage premium - Camping Saint Louis


Hou je van de zee, een rivier of een waterpark? Je kunt kiezen tussen de stranden van Cannes (5 km), de rivier de Siagne (800 m) en het waterpark voor een moment van plezier. Het pierenbad is een paradijs voor de kleintjes. Het verwarmde binnenzwembad wacht op liefhebbers van schoolslag. De drie waterglijbanen staan in het teken van plezier en sensatie. De kunstmatige lagune van 300 m2 is de perfecte plek om te ontspannen en te zwemmen.

Espace aquatique - Camping Saint Louis

Slapen op Domaine de la Sainte Baume - Nans-les-Pins

De camping Domaine de la Sainte Baume ligt in het hart van het massief van Sainte Baume en nodigt je uit voor een ontspannen dag in de Provence. Er is een ruime keuze aan volledig ingerichte huuraccommodaties. Deze moderne, volledig ingerichte vakantiewoningen in de Provence hebben overdekte terrassen zodat u optimaal kunt genieten van het mediterrane klimaat. Er zijn stacaravans van topklasse beschikbaar, evenals Bengaalse tenten voor extra authenticiteit. 

espace aquatique - Domaine de la Sainte Baume

Het zwemparadijs heeft drie zwembaden. Jong en oud kunnen genieten van het peuterbad en de aangrenzende glijbaan met meerdere banen.
Er is ook een bubbelbad beschikbaar in het zwembadgedeelte, de warmte en bubbels zorgen ervoor dat elke spier ontspant voor totale ontspanning. Vakantiegangers kunnen ook genieten van een wellnessruimte met sauna, hammam en jacuzzi, drie verschillende manieren om te ontspannen maar allemaal even effectief.
Rondom kunt u heerlijk loungen en zonnebaden op de grote stranden of op het solarium.

Slapen op Camping l'Hippocampe - Volonne

Le camping 5 étoiles l'Hippocampe belooft een topklasse séjour à 430m hoogte en opent de deuren van de Haute Provence à Volonne, voor een vakantie tussen Durance en Luberon.
Profiteer van de unieke ligging van deze camping om je te installeren op een staanplaats of in een uitgeruste huuraccommodatie. Trakteer jezelf op luxe in de Provence met een hypermoderne stacaravan met een puur, eigentijds design. Je kunt ook kiezen tussen een klassieke, comfortabele cottage, een charmante bungalowtent of een atypisch chalet voor een eersteklas vakantie op een luxe camping.

Hébergement - Camping l'hippocampe


Hoe kun je het beste uit je vakantie halen dan door een waterpark tot je beschikking te hebben? Vakantiegangers op camping l'Hippocampe kunnen zich de hele dag vermaken en ontspannen in het grote waterpark. Dit gebied heeft twee verwarmde buitenzwembaden van 500m2, die geopend zijn tussen mei en september. Naast de zwembaden kunnen zwemmers van de 5 waterglijbanen glijden en ontspannen op de aangelegde ligweide met ligstoelen op een aangenaam grasveld. Jongere kinderen kunnen zich vermaken in het verwarmde peuterbad, speciaal voor hen ontworpen om ervoor te zorgen dat ze plezier hebben en veilig blijven.
Het waterplezier blijft niet beperkt tot het campingterrein, want vakantiegangers hebben toegang tot het meer en kunnen kanoën, pootjebaden of gewoon pootjebaden (let op: zwemmen in de Durance is verboden).

Espace aquatique - Domaine de l'Hippocampe

Is mag: Mon Oct 23 2023 19:12:24 GMT+0200 (Central European Summer Time)

L'Hippocampe Provence-Alpes-Côte d'Azur - Volonne visuel 1/1
Camping L'Hippocampe
SUPER DEAL
L'Hippocampe Provence-Alpes-Côte d'Azur - Volonne visuel 1/1

De 5-sterren camping L'Hippocampe belooft een luxe verblijf op 430m hoogte en dicht bij Volonne, Sisteron en Manosque, in het hart van de Provence.

Het maakt deel uit van de 30 vakantiedorpen van de vrijwillige keten Sunelia .

Wat is een betere manier om ten volle van uw vakantie te genieten dan om een waterpark beschikbaar te hebben? Inderdaad, de vakantiegangers van de camping l'Hippocampe kunnen hele dagen doorbrengen om plezier te hebben en te ontspannen op het grote wateroppervlak. Deze ruimte heeft twee verwarmde zwembaden van 500m2, open lucht, open tussen mei en september. Met deze zwembaden kunnen zwemmers glijden over de 5 glijbanen en ontspannen op het solarium met ligstoelen, op een mooi gazon. Jonge kinderen kunnen zich vermaken in het verwarmde kinderbad alleen voor de lol en veiligheid. Het waterplezier beperkt zich niet tot de camping, omdat vakantiegangers toegang hebben tot het meer en kunnen kanoën, waterfietsen of gewoon vissen (let op dat u niet in de Durance zwemt). De camping accepteert cheques vacances ancv . In de omgeving van de camping kunnen liefhebbers van buitenactiviteiten raften, canyoning, paardrijden, zweefvliegen, waterwandelen, fietsen, via ferrata en zelfs paragliden. de meest moedige.

Tijdens het verblijf nodigt het animatieteam op camping Hippocampe vakantiegangers uit om fit te blijven tijdens aquagym, spierontwaken, fitness en zumba-sessies. Het zal mogelijk zijn om kennis te maken met boogschieten. Voor kinderen vanaf 4 jaar biedt de miniclub aangepaste activiteiten met spelletjes en handmatige workshops of voorbereidingen voor shows. Na een kleurrijke dag kunnen jong en oud elkaar ontmoeten voor cabaretavonden, verschillende shows, karaoke-sessies, kermessen, disco-avonden en thema-avonden.

De kampeerplaatsen die worden aangeboden door camping Hippocampe variëren van 100 tot 130m2, op een vlakke en grasrijke ondergrond. Voor nog meer totaalcomfort kiezen sommigen voor het huren van een stacaravan, een chalet of een bungalow.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

600

7 Nuits

-14%

Zie de aanbieding

Slapen op Camping le Clair de Lune - Presqu'Île de Giens

Camping Le Clair de Lune heet u welkom in het hart van Presqu'Île de Giens in een rustige, familiale sfeer. Op slechts 600 m van de zee kun je volop profiteren van de Middellandse Zee en de stranden van de Golf de Giens.
Het hart van het charmante Provençaalse dorp ligt op slechts 400m, waar je tal van winkels, een kruidenier en een Provençaalse markt vindt. Het is ook het ideale vertrekpunt voor wandelingen en trektochten naar de kustpaden, het eiland Porquerolles en andere bezienswaardigheden!

Is mag: Mon Oct 23 2023 19:12:24 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Nice!  -  visuel 1/1

De bijzonderheid van deze camping is dat vakantiegangers kunnen verblijven in prachtige, volledig ingerichte houten stacaravans met een houten terras en vooral een privéjacuzzi! Een uitnodiging om te genieten van echte momenten van ontspanning in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De camping biedt ook Glamping, een subtiele combinatie van glamour en kamperen, waarbij je kunt genieten van de buitenlucht in een comfortabele en verzorgde accommodatie. Er zijn ook rustieke bungalows te huur, met kitchenette, elektriciteit en een schaduwrijk terras.

Hébergement premium - Camping le Clair de Lune

Is mag: Mon Oct 23 2023 19:12:24 GMT+0200 (Central European Summer Time)

Le Clair de Lune Provence-Alpes-Côte d'Azur - Giens visuel 1/1
Camping Le Clair de Lune
SUPER DEAL
Le Clair de Lune Provence-Alpes-Côte d'Azur - Giens visuel 1/1

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Leuk

Derniers articles

 
Fréjus

Top 10 ongebruikelijke activiteiten in de buurt van fréjus

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Frankrijk

 

Italie