Een merk easyvoyage

Camping Amsterdam Gaasper

Amsterdam Gaasper Noord-Holland - amsterdam visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Amsterdam Gaasper op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Amsterdam Gaasper ligt op 15 minuten van het centrum van Amsterdam en biedt directe toegang tot de natuur. Dankzij de toplocatie kunnen vakantiegangers hun ideale verblijf naar wens ervaren.

Natuurvakanties in Amsterdam

Natuurliefhebbers zijn meer dan welkom op Camping Amsterdam Gaasper. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers namelijk het prachtige Gaasperpark bereiken. Dit park, dat de camping omringt, nodigt bezoekers uit om prachtige wandelingen te maken en verschillende stijlen Nederlandse landschappen te bewonderen. Tijdens hun wandelingen kunnen vakantiegangers weilanden doorkruisen, een molen bewonderen, duinen oversteken of verdwalen in kleine paadjes met geknoopte wilgen en heide. Wandelaars hebben even het gevoel afgesloten te zijn van de wereld en kunnen hun batterijen weer opladen. Er is ook genoeg te doen in Gaasperpark. Je kunt er paardrijden, zeilen, windsurfen, kanoën of gewoon picknicken. Kinderen zullen zich vermaken in de waterspeeltuin.

Actief kamperen in Amsterdam

Vakantiegangers zullen zich niet vervelen op Camping Amsterdam Gaasper. In feite is het een ideale uitvalsbasis om de Nederlandse hoofdstad te ontdekken en deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten. Een van de populairste stranden van Amsterdam ligt vlakbij de camping en er zijn ook andere stranden in de stad. Zo is er een klein strandje op het dak van het Nemo Museum, met een adembenemend uitzicht over de daken van Amsterdam. In het centrum van Amsterdam kunnen vakantiegangers alle must-sees van deze unieke stad ontdekken. Liefhebbers van de stad zullen de kans niet willen missen om Amsterdam per boot te ontdekken langs de grachten die de stad doorkruisen. Er wachten talloze culturele bezienswaardigheden op bezoekers, die al het erfgoed van Amsterdam kunnen ontdekken en met een hoofd vol herinneringen kunnen vertrekken.

Campings in de buurt

Populairste steden