Een merk easyvoyage

Camping Vliegenbos

Vliegenbos Noord-Holland - amsterdam visuel 1/1

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vliegenbos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 20/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vliegenbos ligt in Amsterdam. Het biedt vakantiegangers een ontspannende omgeving dicht bij het centrum van de hoofdstad van Nederland.

Huur een huisje in Amsterdam

Camping Vliegenbos ligt in de Nederlandse hoofdstad en biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een trekkershut te huren. Deze trekkershutten zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve accommodatie. De trekkershutten zijn ideaal voor groepen en hebben 2 stapelbedden, een tafel, krukjes en een kachel. Deze hutten zijn zowel rustiek als comfortabel en nodigen je uit om op een andere manier te genieten van het plezier van kamperen.

Camping met restaurant in Amsterdam

Dankzij de aanwezigheid van een restaurant met terras op Camping Vliegenbos kunnen gasten van deze camping comfortabel zitten terwijl ze genieten van lekker eten. Van 's ochtends tot 's avonds serveert het restaurant van Camping Vliegenbos heerlijke broodjes, vis- en vleesgerechten. Er worden ook lekkere pizza's geserveerd en het is mogelijk om afhaalmaaltijden te bestellen.

kampeervakantie in Amsterdam

Camping Vliegenbos is de ideale verblijfplaats voor wie Amsterdam wil ontdekken. Kampeerders kunnen namelijk in slechts 15 minuten lopen de veerboot bereiken die hen dag en nacht gratis naar het centrum van Amsterdam brengt. De Nederlandse hoofdstad staat bekend om haar romantische grachten en nachtleven en nodigt je uit om alles te ontdekken wat haar zo rijk en mooi maakt. Er gaat niets boven het huren van een fiets om Amsterdam te ontdekken en van de stad te genieten zoals de meeste Amsterdammers. De beroemde Wallen van Amsterdam zijn een must-see en naast de reputatie nodigt het je uit om de prachtige architectuur en historische gebouwen te bewonderen. Naast de beroemde coffeeshops heeft Amsterdam een rijkdom aan musea die je kunt bezoeken. Met onder andere het Moco Museum en zijn hedendaagse werken, het Van Gogh Museum en het Nationaal Scheepvaartmuseum in Amsterdam zullen cultuurliefhebbers meer dan enthousiast zijn en een keuze te over hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden