Een merk easyvoyage

Camping de Badhoeve

de Badhoeve Noord-Holland - amsterdam visuel 1/2
de Badhoeve Noord-Holland - amsterdam visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Badhoeve op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping de Badhoeve ligt op slechts 10 minuten van het centrum van Amsterdam, in een groene omgeving aan het meer.

Kamperen met je voeten in het water in Amsterdam

Tijdens een verblijf in Amsterdam kunnen gasten van Camping de Badhoeve genieten van een ontspannende natuurlijke omgeving. Omgeven door water, met aan de ene kant het Kinselmeer en aan de andere kant het Amsterdamse Ijmeer, is deze camping de ideale vakantiebestemming voor alle watersportliefhebbers, vissers en zelfs vogelaars. Voor wandelaars en fietsers zijn er genoeg routes langs de meren en pittoreske dorpjes als Volendam en Marken. Het lijdt geen twijfel dat vakantiegangers die kiezen voor een verblijf op Camping de Badhoeve kunnen genieten van een ontspannende, ongerepte natuurlijke omgeving, ver weg van de drukte van de stad en elke vorm van stress. Om nieuwe energie op te doen in de Nederlandse natuur is Camping de Badhoeve de ideale vakantiebestemming.

Kamperen met het gezin in Amsterdam

Op Camping de Badhoeve hoeven kinderen zich geen moment te vervelen, want er zijn allerlei activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Een prachtige buitenspeeltuin met uitzicht op het meer zorgt ervoor dat de allerkleinsten de tijd van hun leven hebben en veel herinneringen kunnen maken, terwijl de groteren het voetbalveld niet zullen willen missen.

kampeervakantie in Amsterdam

Vanaf Camping de Badhoeve hebben vakantiegangers alle tijd om Amsterdam te bezoeken. Met het centrum van de Nederlandse hoofdstad op slechts 10 minuten afstand kunnen liefhebbers van sightseeing deze bijzondere stad gemakkelijk ontdekken. Met zijn grachten, musea, boetiekjes en vele must-see plekken zal Amsterdam cultuurliefhebbers in vervoering brengen. Amsterdam is romantisch en daarom de ideale bestemming voor een romantische vakantie.

Campings in de buurt

Populairste steden