Een merk easyvoyage

Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See

Walchsee

 - 

Tirol
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 1/2
Ferienpark Terrassencamping Süd-See Tirol - Walchsee visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 2

  • Surface-camping : 11 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See is een luxe camping aan de oever van de Walchsee in Tirol, Oostenrijk. Deze 4-sterrencamping is het hele jaar door een ideaal uitgangspunt voor vele buitenactiviteiten.

Kampeervakantie met je voeten in het water in Oostenrijk

Ideaal gelegen in het Oostenrijkse Tirol, nodigt Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See zijn vakantiegangers uit om te komen genieten van een uitzonderlijk verblijf aan de oevers van de Walchsee. Gasten van Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See kunnen genieten van een verfrissende duik in de weelderig groene omgeving, omringd door bergen. De locatie aan het meer is ook perfect voor watersporten zoals zwemmen en surfen. Terwijl sommigen optimaal zullen profiteren van de geneugten van het water, zullen anderen liever luieren op het gazon en genieten van heerlijke momenten van ontspanning in deze droomomgeving.

Actieve natuurvakanties in Tirol, Oostenrijk

De natuurvakantie op camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See is de perfecte gelegenheid om te genieten van verschillende buitenactiviteiten. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers roeien, vissen, nordic walken, mountainbiken of klimmen. Wandelliefhebbers kunnen genieten van het adembenemende landschap terwijl ze de frisse berglucht inademen.

Wintervakantie in Oostenrijks Tirol

Zin in een skivakantie in Oostenrijk? Dan is camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See perfect, dankzij de toplocatie dicht bij de skigebieden. In een mum van tijd staan vakantiegangers op de piste en genieten ze van het skiplezier in een uitzonderlijke omgeving. Wandelliefhebbers kunnen op sneeuwschoenen genieten van de besneeuwde landschappen.

Huur een appartement aan een meer in Oostenrijks Tirol

Op het terrein van Camping Ferienpark Terrassencamping Süd-See kunnen vakantiegangers die dat willen een appartement huren. Deze huuraccommodaties hebben een woonkamer, kitchenette, slaapkamer en badkamer.

Campings in de buurt

Populairste steden