Een merk easyvoyage

Camping Chiemsee

Chiemsee Beieren - Overzee visuel 1/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 2/3
Chiemsee Beieren - Overzee visuel 3/3

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Chiemsee op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Chiemsee is een 4-sterren familiecamping in Opper-Beieren. Dankzij de toplocatie kunnen gasten genieten van een bevoorrechte omgeving aan het meer, allemaal omgeven door prachtige groene bergen.

Camping aan het meer in Opper-Beieren

Door op Camping Chiemsee te verblijven, hebben vakantiegangers de zekerheid dat ze een vakantie kunnen doorbrengen onder het teken van het plezier van water. Deze viersterrencamping ligt aan een meer en is inderdaad de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie aan het water in Beieren willen doorbrengen. Het verfrissende water van het meer zal prachtig trouwen met het milde klimaat van Beieren en de zuivere lucht van de bergen. In een groene omgeving kan het hele gezin zwemmen, plezier maken en rusten. Watersportliefhebbers zullen het plezier hebben om te gaan varen, zeilen, windsurfen of kitesurfen. In de buurt van Camping Chiemsee is het zelfs mogelijk om te raften op de Alz van Seebruck in Truchtlaching tussen juli en september.

Actieve natuurvakanties in Beieren

Natuurliefhebbers zullen blij zijn met de uitzonderlijke omgeving die Beieren biedt. Direct vanaf de camping kunnen ze, wandelkaart in zak, op avontuur gaan en pieken ontdekken met een adembenemend panorama. Voor degenen die de schoonheid van de bergen willen bewonderen zonder moe te worden, zullen treinen het gemakkelijk maken om naar de toppen van de Chiemgauer Alpen te klimmen. Klimliefhebbers kunnen genieten van de klimmuren en via ferratasroutes die in de omgeving toegankelijk zijn. De Beierse natuur kan ook worden ontdekt door te fietsen omdat prachtige tochten direct toegankelijk zijn en interessante bezienswaardigheden zullen ontdekken die de vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur graag zullen ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden