Een merk easyvoyage

Camping Panorama Harras

Panorama Harras Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang meer Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Panorama Harras op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/04

  • Sluitingsdatum: 04/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Panorama Harras is een camping aan het water in de prachtige Duitse regio Beieren. Natuurliefhebbers zullen enthousiast zijn over de groene en ontspannende omgeving.

Familiecamping aan het water in Duitsland

Vanaf Camping Panorama Harras kunnen vakantiegangers genieten van een topplaats aan de oevers van de Chiemsee. Deze bevoorrechte locatie is ideaal om te genieten van ontspannen zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Terwijl de ouders ontspannen, kunnen de kinderen spetteren in het water en zich vermaken op het strand. Er is ook een speeltuin waar ze kunnen genieten van een dag vol plezier. Tijdens deze vakantie in Beieren kunnen gasten van Camping Panorama Harras dus afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen.

Camping in Beieren met restaurant

Tijdens hun verblijf op Camping Panorama Harras kunnen gasten genieten van de aanwezigheid van een restaurant. Comfortabel binnen of op het terras kunnen vakantiegangers genieten van heerlijke maaltijden vergezeld van zorgvuldig bereide bieren en goed bijpassende wijnen. Er worden ook op houtskool gegrilde specialiteiten aangeboden, zodat het hele gezin kan genieten in een gezellige sfeer.

Kampeervakantie in Beieren

Tijdens hun vakantie op Camping Panorama Harras kunnen gasten de rijkdommen van Beieren ontdekken. De hoofdstad van de regio, München, wordt beschouwd als de op één na belangrijkste stad van Duitsland. München is rijk aan monumenten, musea en warenhuizen. Bezoekers zullen verleid worden door de kenmerkende bouwstijl en de levensvreugde van de stad. Bierliefhebbers zullen de Hofbräuhaus brouwerij niet willen missen, dé plek voor heerlijke bieren en de beste worst van de stad.

Campings in de buurt

Populairste steden