Een merk easyvoyage

Camping Hofbauer

Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 1/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 2/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 3/4
Hofbauer Beieren - Prien aan de Chiemsee visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Hofbauer op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Hofbauer is een familiecamping in Beieren, gelegen in een groene omgeving en met kwaliteitsvoorzieningen.

Gezinscamping in Beieren met verwarmd binnenzwembad

Vakantiegangers die kiezen voor een verblijf op Camping Hofbauer hebben zwemplezier in petto. De camping heeft een verwarmd binnenzwembad. Bij mooi weer wordt de koepel over het zwembad verwijderd zodat vakantiegangers kunnen afkoelen terwijl ze genieten van de milde Beierse zon. Het zwembad is ideaal om baantjes te trekken en te ontspannen. Jongere kinderen zullen het pierenbadje dat voor hen is gereserveerd niet willen missen. Dit ondiepe bad garandeert maximale veiligheid voor peuters die nog niet kunnen zwemmen. Direct naast het zwemgedeelte is er een speeltuin voor kinderen. Dit speelterrein ligt op een grasveld en nodigt ouders uit om te ontspannen terwijl hun kinderen zich vermaken.

Verhuur van stacaravans in Beieren

Zin in absoluut comfort midden in de Beierse natuur? Camping Hofbauer nodigt zijn vakantiegangers uit om een stacaravan te huren. Deze comfortabele, ruime huisjes zijn geschikt voor maximaal 4 personen en geven je het gevoel alsof je thuis bent. In deze stacaravans kunnen vakantiegangers genieten van twee aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en een apart toilet. Een mooie groene buitenruimte begeleidt de stacaravan en zal perfect zijn om speciale momenten door te brengen met familie of vrienden in een ontspannende omgeving.

Originele vakanties in Duitsland

Voor wie op zoek is naar een comfortabele en originele vakantie in Beieren, biedt Camping Hofbauer volledig ingerichte barrels te huur aan. In deze accommodaties voor 4 personen kun je een ongewoon verblijf doorbrengen om te delen met je gezin.

Campings in de buurt

Populairste steden