Een merk easyvoyage

Camping Komfort-Campingpark Burgstaller

Komfort-Campingpark Burgstaller Karinthië - Döbriach visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Waterglijbanen,

    Sauna

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Komfort-Campingpark Burgstaller op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/03

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Aantal Staanplaatsen: 550

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Het Komfort-Campingpark Burgstaller ligt aan het meer in de prachtige regio Karinthië in Oostenrijk. De droomlocatie en gezinsvriendelijke services maken het een ideale vakantiebestemming voor een geslaagde vakantie in Oostenrijk.

Camping aan het meer in Oostenrijk

Het is in een uitzonderlijke omgeving typisch voor de regio Karinthië dat vakantiegangers kunnen genieten van de geneugten van zwemmen in het Komfort-Campingpark Burgstaller. Inderdaad, deze laatste nodigt uit om te genieten van een droomlocatie aan het meer. Direct vanaf de camping geniet het hele gezin van een prachtig strand met uitzicht op het kalme en kalme water van het meer. Zo zullen de geneugten van zwemmen, spelen en ontspanning op het rendez-vous zijn in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Om goede tijden met familie te delen, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een kleine vijver in het meer, ondiep en daarom aangepast aan de veiligheid van kinderen. Dit zwembad is omgeven door pontons en heeft glijbanen waarmee de jongsten zich als een gek kunnen vermaken.

Camping met zwembad in Oostenrijk

Tijdens hun verblijf op het Komfort-Campingpark Burgstaller zullen vakantiegangers genieten van hun verblijf terwijl ze genieten van het plezier van zwemmen. Op de camping zelf is een groot buitenzwembad. Dit zwembad met royale ruimte is ideaal verwarmd zodat vakantiegangers er op elk moment van kunnen genieten.

Om ervoor te zorgen dat alle vakantiegangers een onvergetelijk verblijf hebben, biedt het Komfort-Campingpark Burgstaller allerlei activiteiten en evenementen die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Huur een mobilhome aan het meer in Oostenrijk

Vakantiegangers die op Komfort-Campingpark Burgstaller verblijven, kunnen absoluut comfortabel kiezen dankzij de stacaravans die te huur zijn. Met familie of vrienden zorgen deze accommodaties voor totaal comfort dankzij de aanwezigheid van twee slaapkamers, een woonkamer met extra bed, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een terras met meubels. van tuin.

Campings in de buurt

Populairste steden