Een merk easyvoyage

Camping Neubauer

Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 1/2
Camping Neubauer Karinthië - Millstatt visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Neubauer op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Neubauer ligt aan de Millstätter See in de regio Karinthië in Oostenrijk en zal liefhebbers van rust en natuur verrukken.

Kamperen op de berghelling in Oostenrijk

De vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Neubauer te verblijven, kunnen genieten van een uitzonderlijke groene omgeving en een uitstekende locatie aan het meer. Camping Neubauer ligt namelijk direct aan de Millstätter See, waardoor vakantiegangers heerlijke momenten in het water kunnen doorbrengen. Dit heldere watermeer nodigt u uit om te genieten van verfrissend en plezierig zwemmen in een bergachtige omgeving. Wat een genot om 's ochtends op te staan en te genieten van de frisse berglucht terwijl je het uitzicht op de Millstätter See bewondert en waarom niet een duik neemt voor maximale energie. Een natuurlijk strand is toegankelijk vanaf de camping en laat het hele gezin zich daar vestigen en aangename momenten doorbrengen. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben aan de waterkant, terwijl ouders ontspannen op het strand of genieten van een duik. Rond het meer nodigt een grote grasvlakte uit om te zonnebaden en te genieten van een ontspannen zonnebad in een uitzonderlijke omgeving.

De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers die vanaf de camping prachtige excursies kunnen maken te voet, per fiets, met de auto of zelfs per boot. Buitensportactiviteiten ontbreken niet in de omgeving en vakantiegangers worden verwend met een keuze om de vakantie van hun dromen door te brengen.

Huur een stacaravan aan het water in Oostenrijk

Camping Neubauer nodigt zijn vakantiegangers uit om het comfort van thuis te vinden dankzij de stacaravans die het te huur aanbiedt. Ze zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden, omdat ze comfortabele kamers, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een televisie en een terras hebben. met tuinmeubelen.

Campings in de buurt

Populairste steden