Een merk easyvoyage

Camping O Homem Verde Wildglamping

O Homem Verde Wildglamping Centrum - Spinaal visuel 1/5
O Homem Verde Wildglamping Centrum - Spinaal visuel 2/5
O Homem Verde Wildglamping Centrum - Spinaal visuel 3/5
O Homem Verde Wildglamping Centrum - Spinaal visuel 4/5
O Homem Verde Wildglamping Centrum - Spinaal visuel 5/5

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping O Homem Verde Wildglamping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

Camping O Homem Verde Wildglamping ligt in de centrale regio van Portugal, in het hart van de weelderige natuur, en nodigt u uit om alle comfort glamping-accommodatie te huren.

Glamping verblijf in de buurt van het natuurlijke zwembad van Louçainha

Tijdens hun zomervakantie op Camping O Homem Verde Wildglamping, zullen gasten van deze laatste genieten van een bevoorrechte locatie nabij het natuurlijke zwembad van Louçainha. Aangedreven door een bergbeek, is dit verfrissende en schaduwrijke zwembad ideaal voor het doorbrengen van dagen rijk aan ontspanning en plezier. Kinderen zullen dolblij zijn om in het water te duiken en uren plezier te hebben, terwijl ouders kunnen ontspannen aan de rand van het water. Om te zwemmen in de best mogelijke omstandigheden, is er een badmeester aanwezig op het terrein en zal ervoor zorgen dat de zwemmers veilig zijn. Naast het water is een café / restaurant aanwezig waar u zeer goede momenten kunt doorbrengen die comfortabel met familie of vrienden zijn geregeld. Een bibliotheek is ook aanwezig voor diegenen die boeken en kranten willen lenen.

Ongewone glampingvakanties in Portugal

Tijdens hun verblijf op Camping O Homem Verde Wildglamping zullen vakantiegangers het genoegen hebben om uitstekende huuraccommodaties te huren, zowel ongebruikelijk als comfortabel. Verschillende modellen worden voorgesteld, waaronder de oosterse yurt. Het is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en biedt een cocoon-sfeer met een prachtige etnische stijldecoratie. Een buitenterras begeleidt de yurt en biedt direct uitzicht op de omliggende natuur. Kookfaciliteiten zijn beschikbaar, evenals een hangmat voor zeer bevoorrechte nietsdoenersessies.

Een uitstekende glamping-tent voor 5 personen is ook te huur, gelegen in het hart van de natuur in de schaduw van hoge bomen. Ideaal voor een romantisch verblijf in Portugal, deze ongewone huuraccommodaties aangeboden door Camping O Homem Verde Wildglamping zijn ook perfect om te verblijven met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden