Een merk easyvoyage

Camping Quinta do Castanheiro

Camping Quinta do Castanheiro Centrum - Castanheira de Pera visuel 1/2
Camping Quinta do Castanheiro Centrum - Castanheira de Pera visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Quinta do Castanheiro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Quinta do Castanheiro ligt in het centrum van Portugal, in een ontspannen sfeer.

Natuurkamperen in Portugal met zwembad

Er gaat niets boven genieten van de geneugten van zwemmen op uw gemak om een droomvakantie door te brengen in Portugal. Camping Quinta do Castanheiro, vakantiegangers kunnen inderdaad prachtige zwemmomenten doorbrengen dankzij de aanwezigheid op het terrein van een zwembad in de open lucht. Dit prachtige zwembad met royaal gebied biedt water dat is verwarmd tot de ideale temperatuur, zodat de meest koelen te allen tijde kunnen zwemmen. Vanuit het zwembad kunnen zwemmers genieten van een uitzonderlijk uitzicht op het groen rondom de camping. Grote bomen brengen rust en sereniteit en ligstoelen aan de rand van het zwembad zullen liefhebbers van nietsdoen verrukken die urenlang kunnen ontspannen. Er gaat niets boven genieten van een prachtig verwarmd buitenzwembad in een natuurlijke omgeving in Portugal om een droomvakantie door te brengen. Om te genieten van de geneugten van het water buiten de camping, kunnen vakantiegangers kleine rivieren en meren bereiken die zich in de buurt van Castanheira de Pera bevinden. Op slechts 500 m van Camping Quinta do Castanheiro kunnen prachtige familiedagen worden doorgebracht in een groot waterpretpark.

Tijdens hun verblijf op Camping Quinta do Castanheiro kunnen kinderen genieten van een speeltuin die voor hen beschikbaar is. Met speelse apparatuur kunnen ze als een gek plezier maken en nieuwe vrienden maken met herinneringen in zijn hoofd.

Glamping verblijf in Portugal

Camping Quinta do Castanheiro biedt vakantiegangers een glamoureuze kampeerervaring dankzij de safaritenten die te huur zijn. Deze luxe tenten combineren het comfort van een bungalow en de geneugten van kamperen voor een droomvakantie.

Campings in de buurt

Populairste steden