Een merk easyvoyage

Camping O Moínho

Camping O Moínho Centrum - Castanheira de Pera visuel 1/3
Camping O Moínho Centrum - Castanheira de Pera visuel 2/3
Camping O Moínho Centrum - Castanheira de Pera visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping O Moínho op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping O Moínho nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een vakantie aan de rivier in de prachtige centrale regio van Portugal.

Kamperen aan de rivier

Vakantiegangers die een kampeervakantie in het water in Portugal willen doorbrengen, zijn van harte welkom op Camping O Moínho. De laatste profiteert van een bevoorrechte locatie aan de rand van het water waardoor het hele gezin zeer aangename momenten in een uitzonderlijke omgeving kan doorbrengen. Vanaf camping O Moínho kunnen vakantiegangers het prachtige strand van Poço Corga bereiken dat wordt omringd door de Ribeira de Pera. De nabijheid van de camping met dit aangename strand is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar de natuur. Een picknickplaats nodigt uit om te eten onder eeuwenoude eiken en een restaurant zal toegankelijk zijn. Liefhebbers van ontspanning zullen niet nalaten te luieren aan de rand van de rivier en genieten van aangenaam zonnebaden of de schaduw van een boom om uit te rusten. Kinderen zullen ook plezier hebben in het water dankzij de aanwezigheid van zachte hellingen en een geschikte diepte. Het geluk zal totaal zijn voor de vakantiegangers die vanaf hun locatie op Camping O Moínho in staat zullen zijn om zich bij de rivier aan te sluiten en zichzelf in een uniek kader op te frissen.

Stacaravanverhuur aan de waterkant in Portugal

Vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort zullen in de ban zijn van hun verblijf op Camping O Moínho. Deze laatste biedt inderdaad alle gemakken van thuis, maar in een bosrijke en ontspannen omgeving aan de rivier. Vier personen kunnen verblijven in een stacaravan met een keuken, een doucheruimte, een wc en een woonkamer met tv.

Grote tenten zijn ook te huur bij Camping O Moínho. Deze zijn geschikt voor 4 personen en bieden een goed compromis tussen camping en bungalow. Camping O Moínho biedt ook caravans voor 2 of 3 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden