Een merk easyvoyage

Camping Glamping de Cerveira

Glamping de Cerveira Noorden - Candemil visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Glamping de Cerveira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Convívio ligt in Candemil in de prachtige regio Noord-Portugal. Deze camping is ideaal voor een ontspannen verblijf in Portugal met uw gezin.

Rustige camping in Portugal met zwembad

Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, sereniteit en ontspanning zullen welkom zijn op Camping Convívio. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om zeer bevoorrechte momenten door te brengen dankzij het zwembad dat het tot hun beschikking stelt. Dit zwembad op menselijke schaal is verfrissend en ontspannend en stelt vakantiegangers in staat zeer ontspannende momenten te beleven. Het zwembadwater wordt behandeld met zout water, wat beter is voor de ecologie maar ook voor de huid en de ogen. Bij het zwembad is een klein terras uitgerust met ligstoelen zodat u kunt genieten van het ontspannen verblijf in Portugal.

Op het terrein van Camping Convívio krijgen kinderen de kans om zich als een gek te vermaken dankzij de aanwezigheid van een speeltuin. De kinderen zullen graag nieuwe vrienden maken en vertrekken met herinneringen in hun hoofd. Een tafeltennistafel is beschikbaar voor vakantiegangers die plezier kunnen doorbrengen met vrienden. Voor momenten van rust, niets liever dan genieten van de bibliotheek. Dankzij de aanwezigheid van een wifi-verbinding kunnen vakantiegangers hun favoriete series gratis vanaf de camping bekijken.

Huur een huis in Portugal

Door te verblijven op de Convívio Camping kunnen vakantiegangers de keuze uit comfort kiezen met de beschikbare huurwoningen. Twee huizen kunnen respectievelijk 62 en 52 m2 worden gehuurd. Deze huizen zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Houten bungalows zijn ook te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden