Een merk easyvoyage

Camping Barraquetes

Barraquetes Valencia - Zweden visuel 1/4
Barraquetes Valencia - Zweden visuel 2/4
Barraquetes Valencia - Zweden visuel 3/4
Barraquetes Valencia - Zweden visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Barraquetes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/01

  • Sluitingsdatum: 15/12

  • Locations-number-locatif 32


Know-All-About-Camping

Camping Barraquetes ligt in de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje en nodigt het hele gezin uit voor een aangenaam verblijf op slechts 1 km van de zee.

Familiecamping in Spanje met waterpark

Het hele gezin zal kunnen genieten van de geneugten van water tijdens een verblijf op Camping Barraquetes. De laatste biedt zowel jong als oud om te genieten van de aanwezigheid van een aquatische ruimte in zijn behuizing. Een groot buitenzwembad is aanwezig en zal perfect zijn om te zwemmen en te ontspannen. Voor het plezier van de allerkleinsten is er een waterglijbaan aanwezig die uitnodigt om geweldige momenten van plezier te beleven. In de tussentijd zullen ouders die verliefd zijn op ontspanning de mogelijkheid hebben om te ontspannen aan de rand van het water en zo te genieten van totale ontspanning onder de milde Spaanse zon. Door de aanwezigheid van een kinderbad kunnen ze genieten van maximale veiligheid dankzij een diepte die meer is aangepast aan hun grootte. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers genieten van de amusementsprogramma's die worden aangeboden door het team van Camping Barraquetes. Aquagym-sessies en opblaasbare spelletjes op het water zijn op het rendez-vous voor het plezier van het hele gezin.

Tijdens hun verblijf op Camping Barraquetes kunnen jong en oud genieten van de activiteiten die het meest bij hen passen. Terwijl de sporters profiteren van de aanwezigheid van sportvelden, kunnen de kinderen elkaar ontmoeten op de speelplaats die aan hen is gewijd. Deze ruimte gewijd aan het spel stelt de jongste in staat om nieuwe vrienden te maken, evenals de clubkinderen die allerlei leuke activiteiten aanbieden die op hen zijn afgestemd.

Huur een bungalow in Spanje

Camping Barraquetes biedt bungalows met alle comfort die perfect zijn voor een verblijf met familie of vrienden. Deze accommodaties voor 4 tot 5 personen hebben slaapkamers, een keuken, een badkamer en een terras, allemaal in een rustige en groene omgeving. Volledig uitgeruste stacaravans zijn ook te huur op Camping Barraquetes.

Campings in de buurt

Populairste steden