Een merk easyvoyage

Camping La Falaguera

Barx

 - 

Valencia
La Falaguera Valencia - Barx visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Falaguera op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 73


Know-All-About-Camping

In Spanje, in de regio Valencia, nodigt de tweesterrencamping La Falaguera u uit voor een warme sfeer in Barx, op een bebost terrein van iets meer dan een hectare, gelegen in een landelijke omgeving aan de voet van de berg Toro en gelegen slechts 13 km van de eerste stranden van de Costa Blanca.


Op deze familiecamping, niet ver van de zee, kunt u verblijven in houten bungalows - een daarvan is aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit - of stacaravans die plaats bieden aan maximaal 4 of 6 personen, allemaal uitgerust met een woonkamer van tuin, inclusief voor wat televisie, airconditioning en overdekt terras, of in eenvoudige kleine hutten bestaande uit twee bedden en een kleine tafel. U kunt uw campers, caravans en tenten ook installeren op min of meer schaduwrijke plaatsen op het terras, met mogelijke toegang tot elektriciteit.


Om aangename momenten op de camping door te brengen, biedt de camping een buitenzwembad en een peuterbad omgeven door een solarium, een speeltuin die uw peuters zal verrassen, een speelkamer inclusief een tafelvoetbal en jeu de boules en voetbalvelden.

Voor maaltijden kunt u genieten van een bar-restaurant dat geopend is tijdens het hoogseizoen van twee maanden.

Goed om te weten: gratis wifi op de camping!


Geniet vanaf deze rustige en authentieke camping van de natuur door de omliggende landschappen, afwisselend bergen, grotten en archeologische vindplaatsen, neem de weg om een dag door te brengen op de aangename stranden van Gandia (13 km), en een beetje verder weg, Mis niet om de dynamische steden Alicante en Benidorm te bezoeken!

Campings in de buurt

Populairste steden