Een merk easyvoyage

Camping Santa Marta

Camping Santa Marta Kust van Valencia - Cullera visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Santa Marta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Santa Marta ligt aan zee in de stad Cullera aan de Costa de Valencia in Spanje en biedt een gezinsvakantie.

Familiecamping in Spanje met zwembad en kinderbad

Camping Santa Marta zal de ideale vakantieplek zijn voor diegenen die willen genieten van het plezier van zwemmen naar believen. De accommodatie biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het Spaanse klimaat terwijl ze enkele verfrissende momenten doorbrengen in het zwembad van de camping. Dit grote zwembad is ideaal voor baantjes die zwemliefhebbers zullen bekoren. Het grote zwembad wordt vergezeld door een kinderbad, een klein zwembad perfect aangepast aan de grootte van de jongste kinderen die kunnen genieten van de geneugten van zwemmen met maximale veiligheid. Voor een geslaagde vakantie gaat er niets boven een verblijf op een camping in Spanje met zwembad zoals camping Santa Marta.

Verschillende activiteiten worden aangeboden aan vakantiegangers zodat iedereen aangename dagen kan doorbrengen. De aanwezigheid van een multisportveld maakt handbal- en voetbalwedstrijden mogelijk, terwijl de bowlers petanque spelen op het daarvoor bestemde veld. Kinderen zullen blij zijn om een speciale speeltuin voor hen te hebben met glijbanen en lentespellen.

Bungalowverhuur aan het strand aan de Costa de Valencia

Voor maximaal comfort krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om een van de bungalows op camping Santa Marta te huren. Deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden dankzij hun comfortabele kamers, hun uitgeruste keuken en hun badkamer. De camping biedt ook Safari-tentverhuur, ideaal voor een compromis tussen kampeer- en huuraccommodaties.

Vakantie in Spanje in Cullera

Tijdens hun verblijf op camping Santa Marta kunnen vakantiegangers er gebruik van maken om de zee, de bergen en de stad Cullera te ontdekken, die niet ontbreken aan sites om te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden