Een merk easyvoyage

Camping San Vicente

Camping San Vicente Valencia - Xeraco visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Vicente op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 21

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Het ligt in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op de zee en de stranden van enorme zandstranden die vakantiegangers op Camping San Vicente kunnen verblijven. De laatste bevindt zich in de regio Valencia in Spanje.

Kamperen aan zee in de regio Valencia

Camping San Vicente ligt in Xeraco, vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de zee, inderdaad, de stad Xeraco biedt een uitzonderlijke omgeving voor alle liefhebbers van wijd open ruimtes, zwemmen en nietsdoen. Een groot zandstrand is direct toegankelijk vanaf de camping. Ditzelfde strand heeft vele onderscheidingen ontvangen, zoals de Blauwe Vlag, die zijn netheid en kwaliteit beloont. Op dit enorme strand, direct toegankelijk vanaf Camping San Vicente, kunnen kinderen rennen, plezier maken, zandkastelen en andere leuke activiteiten maken, terwijl ouders zullen genieten van deze uitzonderlijke omgeving om de ware betekenis van het woord ontspanning te ontdekken . Tussen twee zonnebaden gaat er niets boven het nemen van een duik in de sublieme Middellandse Zee, die u uitnodigt om af te koelen in kalm water. De amateurs van wateractiviteiten zullen het genoegen hebben om op te merken dat een zone gereserveerd voor het beoefenen van watersporten aan hen is voorbehouden. Het geluk zal totaal zijn voor de vakantiegangers die, rechtstreeks vanaf hun camping of hun accommodatie op Camping San Vicente, kunnen deelnemen aan dit uitzonderlijke zandstrand.

Naast de kust, kunnen vakantiegangers die van wandelen en de natuur houden, ook een bergachtige omgeving ontdekken die u uitnodigt om prachtige wandelingen te maken. Xeraco heeft ook een moerasgebied dat aangenaam zal zijn om te ontdekken, evenals gastronomie, cultuur en festivals die specifiek zijn voor de regio.

Bungalowverhuur aan zee in Spanje

Voor absoluut comfort gaat er niets boven het huren van een bungalow op Camping San Vicente. Deze bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken over alle nodige voorzieningen, allemaal op steenworp afstand van het strand.

Campings in de buurt

Populairste steden