Een merk easyvoyage

Camping Don Cactus

Don Cactus Andalousië - Motril visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen,

    jacuzzi

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Don Cactus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 300


Know-All-About-Camping

De camping Don Cactus is gelegen aan de Costa Tropical in Andalusië. Deze Spaanse familiecamping aan zee garandeert zijn gasten een uitzonderlijk verblijf aan de Andalusische Middellandse Zeekust tussen de koude toppen van de Sierra Nevada en de hete wind uit Afrika.

Kamperen met waterpark in Spanje

Op de camping Don Cactus kunnen vakantiegangers genieten van alle geneugten van een camping in Andalusië met waterpark. In dit door een familie gerunde etablissement zullen jong en oud genieten van de aanwezigheid van een groot tropisch zwembad. Dit laatste wordt het ontmoetingspunt van alle vakantiegangers die optimaal willen genieten van hun verblijf in Spanje door te zwemmen, spelletjes en ontspanningssessies. Op dit watergebied zullen zwemmers genieten van een enorm zwembad met watervallen, fonteinen en palmbomen. Voor het plezier van kinderen is er een waterglijbaan beschikbaar, terwijl volwassenen de kans krijgen om te ontspannen in de aanwezige jacuzzi. Met comfortabele ligbedden kunt u in alle rust onder de Spaanse zon uw kleurtje verfijnen.

Kamperen aan de waterkant in Andalusië

De vakantie belooft te worden onder het teken van zwemmen op de camping Don Cactus. De laatste ligt aan zee, vakantiegangers kunnen inderdaad gemakkelijk het prachtige strand van Carchuna bereiken. De laatste is een zandstrand en strekt zich uit van Cape Sacratif tot Calahonda. Vakantiegangers kunnen profiteren van maar liefst 5 km aan stranden. Op 6 km van de camping kunnen vakantiegangers de kreek van Rijana bereiken, zeer rustig en perfect om te duiken.

Bungalowverhuur in Andalusië

Om te genieten van het plezier van kamperen terwijl u geniet van totaal comfort, gaat er niets boven het huren van een bungalow in Andalusië op camping Don Cactus. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om een van de bungalows te kiezen voor een uitzonderlijk verblijf. Deze huuraccommodaties hebben een ingerichte keuken, een badkamer en een aangenaam terras.

Campings in de buurt

Populairste steden