Een merk easyvoyage

Camping Playa Granada

Playa Granada Andalousië - Motril visuel 1/3
Playa Granada Andalousië - Motril visuel 2/3
Playa Granada Andalousië - Motril visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Zee < 1 km,

    Toegang rivier

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Granada op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Playa Granada ligt in de provincie Granada in Andalusië. Deze groene camping nodigt uit om in koppel of gezin te verblijven in een ontspannen omgeving dicht bij de zee en toeristische gebieden van de regio. Voor degenen die willen rusten en alle vormen van stress vergeten, is Camping Playa Granada de ideale plek.

Andalusische camping met verwarmd zwembad

Voor een ontspannen vakantie in Andalusië is het ideaal om een buitenzwembad tot uw beschikking te hebben. Op Camping Playa Granada kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een mooi verwarmd buitenzwembad. Dankzij de ideale temperatuur van het water kunt u er op elk moment van de dag van genieten, onder de blauwe lucht van Andalusië en in een ontspannen sfeer. De bescheiden omvang van dit zwembad geeft een gevoel van intimiteit en zal bevorderlijk zijn voor ontspanning. Een kunstgras begeleidt het verwarmde zwembad en het is leuk om te genieten van de Andalusische zon. Dankzij dit verwarmde zwembad van Camping Playa Granada kan het hele gezin zeer aangename momenten doorbrengen.

Ontspannen kampeervakantie in Andalusië

Wil je ontsnappen aan het tumult van de stad en de stress van het dagelijkse leven? Camping Playa Granada nodigt u uit om te verblijven in een ontspannen en rustige natuurlijke omgeving. In deze bevoorrechte omgeving in Andalusië kunnen vakantiegangers die voor Camping Playa Granada hebben gekozen, een echt contact met de natuur waarderen op slechts een steenworp afstand van de zee aan de Andalusische kust. Liefhebbers van toerisme kunnen onmisbare plaatsen in de naburige steden bereiken en zo genieten van alle historische en culturele rijkdom van Andalusië. In deze oase van rust kunnen kampeerders kiezen voor een zonnige of schaduwrijke plek. Deze sites zijn erg cool en hebben een stof op de vloer die bescherming en comfort biedt. Blinds rusten ook kampeerterreinen uit.

Campings in de buurt

Populairste steden