Een merk easyvoyage

Camping Santa Creu

Camping Santa Creu Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/2
Camping Santa Creu Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/2

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Santa Creu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Santa Creu ligt in Andorra en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een groene vakantie in een bergachtige omgeving willen doorbrengen.

Kamperen in de Pyreneeën in Andorra

Tijdens hun verblijf op Camping Santa Creu kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke bergachtige omgeving in Andorra. Camping Santa Creu ligt buiten het complex Grup Els Meners en is de perfecte vakantiebestemming voor diegenen die willen genieten van de natuur. Camping Santa Creu ligt in het hart van de Andorrese Pyreneeën en nodigt u uit om te genieten van een groene omgeving en een zeer zuivere lucht aan de voet van Grandvalira. Vakantiegangers die op zoek zijn naar kalmte en rust zullen absoluut worden overwonnen door hun verblijf op Camping Santa Creu. Sereniteit en schone lucht staan op het punt van welzijn.

Door te verblijven op Camping Santa Creu kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op 5 minuten van het centrum van Canillo en op slechts 7 minuten van het Palau de Gel. Door deze uitzonderlijke situatie kunnen vakantiegangers nooit activiteiten missen en dus een vakantie vol familie doorbrengen. Om van buitenactiviteiten te genieten, gaat er niets boven meedoen aan de ferrata via's in de buurt. Het is ook mogelijk om op slechts 400 meter van de camping de gondel te bereiken die toegang geeft tot het Family Park. Op de camping zelf zullen kinderen het waarderen om te kunnen genieten van de aanwezigheid van een speeltuin.

Huur een bungalow midden in de natuur in Andorra

Door op Camping Janramon te verblijven, kunnen vakantiegangers een van de houten bungalows huren die beschikbaar en volledig uitgerust zijn. Inderdaad, deze huuraccommodaties beschikken over alle benodigde apparatuur en stellen vakantiegangers in staat om een comfortabel verblijf in Andorra door te brengen. Om optimaal te genieten van uw vakantie in de natuur, gaat er niets boven een bungalowhuur in Andorra!

Campings in de buurt

Populairste steden