Een merk easyvoyage

Camping Internacional

Camping Internacional Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/2
Camping Internacional Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Internacional op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Internacional ligt in het hart van Andorra, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Encamp en nodigt vakantiegangers uit voor een ontspannen verblijf. Natuurliefhebbers zullen genieten van een bevoorrechte omgeving en diegenen die dat wensen, kunnen het stadscentrum met zijn winkels en restaurants gemakkelijk bereiken.

Kamperen in Andorra met zwembad

Tijdens hun kampeerverblijf op Andorra op Camping Internacional kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. In het centrum van Andorra is de bergomgeving rondom Camping Internacional ideaal om te ontspannen en te genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad dat perfect met de frisse lucht zal trouwen. Het is op elk moment mogelijk om een duik te nemen en te genieten van een verkwikkende duik in een groene omgeving in het hart van Andorra. Om uit te rusten en ten volle van uw vakantie te genieten, gaat er niets boven loungen aan de rand van het zwembad van Camping Internacional en genieten van de rustgevende omgeving en het bevoorrechte klimaat van Andorra. Tijdens hun vakantie op Camping Internacional kan het hele gezin genieten van dit prachtige buitenzwembad dat momenten van plezier, ontspanning en welzijn voor zowel kinderen als volwassenen garandeert.

Huur een stacaravan in Andorra

Op Camping Internacional kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden om beter van hun vakantie in Andorra te genieten. Camping Internacional biedt inderdaad de verhuur van stacaravans in Andorra, in het hart van een groene en ontspannende natuur. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een stel, een gezin of een paar vrienden die willen genieten van een bevoorrechte omgeving in absoluut comfort. Deze stacaravans zijn volledig uitgerust en zorgen ervoor dat u een droomvakantie in Andorra kunt doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden