Een merk easyvoyage

Camping Valira

Camping Valira Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/3
Camping Valira Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/3
Camping Valira Midi-Pyreneën - Andorre visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Valira ligt in het hart van de Andorra-vallei, dicht bij het centrum van Andorra la Vella en niet ver van de skipistes.

Kamperen in Andorra met zwembad

Vakantiegangers die op Camping Valira verblijven, kunnen genieten van de geneugten van ontspanning dankzij de aanwezigheid op het terrein van een verwarmd binnenzwembad. Dit tot de ideale temperatuur verwarmde zwembad zal naar believen toegankelijk zijn voor de vakantiegangers die zeer goede momenten van ontspanning kunnen doorbrengen. In dit zwembad zit een hydromassagestraal die de spieren van de rug en nek ontspant. En voor nog meer welzijn biedt Camping Valira zijn gasten een jacuzzi met zwembad. Dit kleine bubbelbad is absoluut perfect om te ontspannen en alle spanningen weg te nemen. Kinderen zullen de aanwezigheid van een kleine glijbaan met het verwarmde zwembad waarderen.

Tijdens hun vakantie op Andorra op Camping Valira zullen vakantiegangers zich nooit vervelen. Inderdaad, de camping biedt zijn vakantiegangers verschillende uitrusting en grond die bedoeld is om hen aangename momenten te bezorgen. De kinderen zullen blij zijn om elkaar te kunnen ontmoeten op de buitenspeeltuin die aanwezig is voor hun grootste plezier en wiens recreatieve uitrusting hen geweldige momenten van plezier in de buitenlucht zal garanderen. Petanque-liefhebbers zullen de aanwezigheid van een jeu de boules-veld op de camping waarderen en zullen niet nalaten om mee te doen voor momenten van gezelligheid. Camping Valira heeft ook een pingpongruimte en een recreatieruimte.

Verhuur van bungalows in Andorra

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Andorra voor een zeer aangenaam verblijf. Deze huuraccommodaties aangeboden door Camping Valira zijn absoluut perfect om een verblijf als koppel door te brengen, met familie of vrienden. Het comfort van het huis zal aanwezig zijn in Andorra dankzij de bungalows met slaapkamers, een woonkamer, een ingerichte keuken, badkamer, een badkamer, een terras en een parkeerplaats.

Campings in de buurt

Populairste steden