Een merk easyvoyage

Camping Pla

Camping Pla Midi-Pyreneën - Andorre visuel 1/2
Camping Pla Midi-Pyreneën - Andorre visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pla op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Pla ligt in Andorra in een bevoorrechte natuurlijke omgeving.

Natuurkamperen in Andorra met zwembad en SPA

In de omgeving van Camping Pla kunnen vakantiegangers aangename momenten doorbrengen met het gezin zwemmen dankzij de aanwezigheid van een bovengronds zwembad dat beschikbaar is. Met dit gezinsvriendelijke gezinszwembad kan iedereen tijdens het baden genieten van de bergomgeving en schone lucht. Het zwemmen belooft een stimulerende werking te hebben op Camping Pla en vakantiegangers zullen het plezier hebben om te kunnen ontspannen terwijl ze een zuivere berglucht inademen.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en ontspanning zullen meer welkom zijn op Camping Pla. Vanaf daar is het mogelijk om toegang te krijgen tot het openbare bad en de sauna. Er gaat niets boven een dag in de bergen om te ontspannen in een sauna waarvan de warmte lichaam en geest zal kalmeren.

Kamperen in Andorra nabij de pistes

Tijdens hun verblijf op Camping Pla zullen skivakantiegangers genieten van de bevoorrechte locatie van deze laatste. Inderdaad, vanaf de camping zal het mogelijk zijn om direct toegang te krijgen tot de skipistes. Deze ski-in / ski-out toegang zal sneeuwsportliefhebbers verrukken die een heerlijke wintervakantie in Andorra kunnen doorbrengen.

In de zomer zullen natuurliefhebbers niet nalaten om van de bergomgeving te genieten door wandelen en fietsen. Met deze fantastische wandelingen kunt u genieten van een natuurlijke omgeving die zowel stimulerend als ontspannend is, ver van de stress en het hectische dagelijkse leven. Op de camping is het mogelijk om goede momenten met het gezin door te brengen dankzij de aanwezigheid van een biljarttafel en een dartbord.

De avonden beloven ook kleurrijk te zijn op Camping Pla, omdat deze laatste entertainment- en disco-avonden met DJ biedt.

Campings in de buurt

Populairste steden