Een merk easyvoyage

Camping Limens

Camping Limens Galicië - Cangas visuel 1/2
Camping Limens Galicië - Cangas visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Limens op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Limens ligt aan zee in Cangas in de prachtige regio Galicië in Spanje.

Kamperen aan zee in Galicië

Camping Limens is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een kampeervakantie in de zee in Spanje willen doorbrengen. Camping Limens ligt inderdaad dicht bij het gelijknamige strand. Dit prachtige zandstrand, uitgestrekt en wild, zal alle liefhebbers van prachtige landschappen verrassen. Het strand van Limens wordt omgeven door weelderige vegetatie en nodigt het hele gezin uit om speciale momenten door te brengen. Kinderen zullen plezier hebben op het zand terwijl volwassenen ontspannen tussen het zwemmen door. De kwaliteit en netheid van dit strand hebben hem de Blauwe Vlag opgeleverd. Wat een vreugde is het om vanaf Camping Limens een prachtig zandstrand te bereiken en te genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen. Met de keuze van Camping Limens kunnen vakantiegangers ook de Cies-eilanden bereiken, die op slechts 10 km afstand liggen. Door te verblijven aan zee op Camping Limens, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om te oefenen. Het zal mogelijk zijn om te gaan zeilen, windsurfen, kanoën of duiken.

Huur een bungalow aan zee in Galicië

Door te verblijven in de prachtige regio Galicië op de Camping Limens, kunnen vakantiegangers genieten van comfort thuis. Bungalows zijn inderdaad te huur. Deze accommodaties beschikken over alle nodige comfort met slaapkamers, eetkamer, keuken en badkamer. Als koppel, met familie of vrienden, gaat er niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door Camping Limens voor een aangenaam verblijf aan zee in Spanje.

Campings in de buurt

Populairste steden