Een merk easyvoyage

Camping Playa Arenillas

Playa Arenillas Cantabrië - Islares visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Arenillas op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 23/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Playa Arenillas, gelegen aan de rand van het water in Islares in de prachtige regio Cantabria in Spanje, nodigt u uit voor een fantastisch verblijf op een aangename camping als in een stacaravan met alle comfort.

Kamperen op het strand in Spanje

Vakantiegangers die een vakantie in het water in Spanje willen doorbrengen, zullen meer dan overwonnen worden door de droomlocatie van Camping Playa Arenillas. Inderdaad, deze familiecamping aan het water biedt een bevoorrechte locatie direct aan het strand van Arenillas. Dit enorme zandstrand van 2 km biedt een geweldige ruimte om te loungen, plezier te hebben en te genieten van het landschap. Bij eb sluit het strand zich aan bij het strand van Orinon en een charmant haventje maakt het af. Direct vanaf Camping Playa Arenillas kunnen vakantiegangers dit prachtige zandstrand bereiken waar zwemmen en ontspanning de sleutelwoorden zijn. Natuur en rust zullen de hele familie verrukken die naar believen kan genieten van deze ware hoek van het paradijs in Spanje.

Actieve kampeervakanties aan de kust in Spanje

Wil je een surfvakantie doorbrengen in Spanje? Welkom bij Camping Playa Arenillas, het ideale startpunt voor diegenen die deze sport willen beoefenen. Een paar meter van de camping is een surfschool waar vakantiegangers in een prachtige omgeving kunnen surfen. De plaats zal ook ideaal zijn om te duiken en onder water te vissen dankzij helder en kalm water.

Wilt u genieten van de prachtige landschappen van Cantabrië op het vasteland? In de omgeving van Camping Playa Arenillas, zullen vakantiegangers geen kansen missen om van de Spaanse natuur te genieten. Ritten te paard, quad excursies, wandelen of fietsen, veel activiteiten zullen op de rendez-vous zijn. Adrenalineliefhebbers kunnen verschillende avontuurlijke sporten beoefenen en paragliden.

Campings in de buurt

Populairste steden