Een merk easyvoyage

Camping Laredo

Laredo Cantabrië - Laredo visuel 1/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 2/3
Laredo Cantabrië - Laredo visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Laredo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 14/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 12

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Laredo nodigt het hele gezin uit voor een uitzonderlijke vakantie aan de Cantabrische kust in Spanje.

Familiecamping in Spanje met buitenzwembad

Zwemmen en ontspanning zijn de sleutelwoorden op Camping Laredo. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om naar believen te genieten van het plezier dankzij het prachtige buitenzwembad dat hij tot hun beschikking heeft. Zwemliefhebbers kunnen op elk moment een duik nemen in het verfrissende water van het zwembad en zelfs gaan zwemmen. Peuters kunnen ook genieten van de geneugten van zwemmen met het ondiepe peuterbad dat voor hen beschikbaar is. Een verlangen naar ontspanning? Er is niets beter dan loungen op het solariumgazon dat het zwembad omringt en comfortabele ligstoelen heeft.

Kamperen in de buurt van de zee in Spanje

Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Laredo kan het hele gezin het prachtige strand van Salvé bereiken, op slechts 700 meter afstand. Dit enorme zandstrand duikt in de Cantabrische Zee en is de perfecte plek voor familieplezier, ontspanning en het beoefenen van zijn favoriete watersporten. Op 700 m van Camping Laredo ligt ook het strand van Regaton dat behoort tot het natuurpark Las Marismas de Santona, Victoria en Joyel. Liefhebbers van nautische genoegens en nietsdoen op het strand zullen meer dan overwonnen worden door de situatie van Camping Laredo aan de Cantabrische kust in Spanje.

Sportvakanties in Spanje

In de omgeving van Camping Laredo zijn de mogelijkheden voor activiteiten talrijk en gevarieerd. Iedereen kan zijn verblijf voltooien zoals hij wil, of het nu in het water is door kanoën, surfen en duiken of op het vasteland door te fietsen, wandelen, klimmen, via ferrata, speleologie, canyoning enz ...

Huur een bungalow in Cantabrië

Camping Laredo biedt zijn vakantiegangers alle comfort van thuis dankzij huurbungalows die volledig zijn uitgerust met keuken, woonkamer, slaapkamers, badkamer en terras.

Campings in de buurt

Populairste steden