Een merk easyvoyage

Camping Endai

Camping Endai Spaans Baskenland  - Mendexa visuel 1/3
Camping Endai Spaans Baskenland  - Mendexa visuel 2/3
Camping Endai Spaans Baskenland  - Mendexa visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Endai op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/07

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Endai ligt in de gemeente Mendexa in Baskenland. Deze natuurcamping ligt in de bergen nabij de zee en biedt een uitzonderlijk uitzicht op deze laatste.

Kamperen aan zee in Baskenland

Wat zijn kampeervakanties in het Spaanse Baskenland zonder te genieten van het plezier van zwemmen? Door te verblijven op Camping Endai kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie ten opzichte van de Baskische kust. Camping Endai ligt in de gemeente Mendexa en is een ideaal startpunt voor diegenen die het prachtige strand van Karraspio willen bereiken. Dit prachtige strand nodigt uit om bevoorrechte momenten door te brengen die de smaak van deze vakantie in Baskenland zullen maken. Liefhebbers van ontspanning kunnen genieten van het warme zand en genieten van het uitzicht terwijl kinderen plezier hebben, sommige koel in het water en anderen genieten van verschillende wateractiviteiten. Inderdaad, het zal mogelijk zijn om van het mariene milieu te genieten om activiteiten zoals zeilen of surfen uit te oefenen met geschikte golven die veranderen afhankelijk van het getij. Om een uitzonderlijk moment buiten de tijd te leven, gaat niets boven duiken.

Vanaf het strand van Karraspio, in de buurt van Camping Endai, kunnen vakantiegangers het eiland St.Nicolas bewonderen dat direct tegenover het eiland ligt. De vakantiegangers kunnen prachtige wandelingen maken langs de kant van de weg die van Lekeitio naar Karraspio gaat, terwijl ze uitzonderlijke kustlandschappen bewonderen.

Huur een bungalow aan de Spaanse Baskische kust

Om vakantiegangers te laten genieten van maximaal comfort, biedt Camping Endai hen een volledig uitgeruste bungalow aan, ideaal voor een verblijf met een stel of gezin. Een bungalow huren in Baskenland is de garantie voor een succesvol verblijf tussen prachtige landschappen en absoluut comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden