Een merk easyvoyage

Camping Saturraran

Camping Saturraran Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 1/3
Camping Saturraran Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 2/3
Camping Saturraran Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Saturraran op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Saturraran ligt aan het gelijknamige strand, op een bevoorrechte locatie op 200 m van de zee aan de kust van Mutriku in het Baskenland.

Kamperen aan zee in Baskenland

Tijdens hun vakantie in Baskenland op Camping Saturraran kunnen liefhebbers van wateractiviteiten en nietsdoen genieten van een onmiddellijke nabijheid van de zee. Camping Saturraran ligt inderdaad op slechts 200 meter van het strand van dezelfde naam. Dit prachtige strand maakt deel uit van alle 7 stranden die deel uitmaken van de kust van Mutriku in de provincie Guipuscoa. Deze directe nabijheid van de zee zal degenen die allerlei wateractiviteiten willen beoefenen, zoals zeilen, vissen, kanoën of duiken, verrassen om uitzonderlijke momenten te beleven. Surfen is natuurlijk de afspraak, het Spaanse Baskenland wordt wereldwijd erkend als een kwaliteitsplek om deze sport te beoefenen. Terwijl kinderen plezier hebben op het strand, zullen ouders die rust zoeken gewoon op het warme zand liggen, hun tenen waaieren en genieten van uitzonderlijke luie momenten.

Kamperen in Mutriku in Spanje

Een verblijf op Camping Saturraran betekent dat liefhebbers van toerisme kunnen genieten van onmisbare sites die de rijkdom van de stad Mutriku maken. Het historische centrum van de laatste is zeer goed bewaard gebleven, het nodigt uit om te wandelen en een reeks monumenten te ontdekken die de rijkdom van de stad vanuit een historisch oogpunt als een artistiek oogpunt maken.

Comfortabele camping in Spanje

Op Camping Saturraran zullen kampeerders genieten van aangename locaties. Voor het comfort van iedereen heeft de camping een supermarkt, een bar en een restaurant. Een wifi-verbinding is ook beschikbaar voor vakantiegangers zodat ze hun reeks van hetzelfde moment op vakantie kunnen volgen.

Campings in de buurt

Populairste steden