Een merk easyvoyage

Camping Köpenicker Hof

Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 1/2
Köpenicker Hof Berlijn - Berlijn visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Köpenicker Hof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Köpenicker Hof is een camping op een historisch voormalig industrieterrein, omgeven door bos en niet ver van het centrum van Berlijn.

Vriendelijk kamperen in Berlijn

Op het terrein van Camping Köpenicker Hof kunnen vakantiegangers genieten van gezellige momenten dankzij de aanwezigheid van een openluchtcafé. Ter plaatse kun je ontspannen op een van de ligstoelen en genieten van een rustig moment onder het genot van een koud getapt biertje. Er is ook een ruime keuze aan flessenbieren, frisdranken en cocktails. Wie honger heeft, kan steaks en worstjes van de grill bestellen, evenals salades en frietjes. Op koelere avonden kunnen gasten zich opwarmen rond het kampvuur of in de blokhut op het terrein. Dankzij dit openluchtcafé op Camping Köpenicker Hof zullen gasten zeker een geweldige tijd hebben in een vriendelijke en gezellige sfeer.

Kampeervakantie in Berlijn

Dankzij de ligging is Camping Köpenicker Hof een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Berlijn. De Duitse hoofdstad zal alle liefhebbers van geschiedenis en cultuur verrukken dankzij de vele monumenten en musea. De beroemdste pleinen van de stad wachten op bezoekers, die zich kunnen vergapen aan de prachtige Dom van Berlijn, de Brandenburger Tor, het Reichstagpaleis en het Museumeiland.

Ontspannen kamperen in Berlijn

Vanaf Camping Köpenicker Hof kunnen vakantiegangers gemakkelijk natuurgebieden bereiken waar het heerlijk wandelen is. In slechts 4 minuten lopen bereiken wandelaars de S-Bahn, die ideaal is voor snelle uitstapjes in de stad en de omgeving. Op slechts 5 minuten lopen ligt een winkelcentrum met meer dan 120 winkels.

Campings in de buurt

Populairste steden