Een merk easyvoyage

Camping Kuhle Wampe

Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 1/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 2/3
Kuhle Wampe Berlijn - Berlijn visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Kuhle Wampe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Kuhle Wampe is een natuurcamping aan het meer in Berlijn. Het is de ideale vakantiebestemming om de Duitse hoofdstad te ontdekken in een ontspannen omgeving.

Actieve natuurvakantie in Berlijn

Vakantiegangers die op zoek zijn naar sportieve activiteiten in de natuur zijn van harte welkom op Camping Kuhle Wampe. Gelegen in een weelderig groene omgeving aan de oever van een meer, nodigt de camping vakantiegangers uit om te genieten van een verscheidenheid aan activiteiten. Je kunt tafeltennissen, volleyballen of voetballen. In de omringende natuur kunnen degenen die dat willen kanotochten maken of boswandelingen maken, ideaal om nieuwe energie op te doen. Camping Kuhle Wampe heeft ook schaak-, dart- en kaartspellen om in alle rust van te genieten. Kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de speeltuin. Geen twijfel mogelijk, op Camping Kuhle Wampe hebben vakantiegangers geen gebrek aan ideeën om kleurrijke dagen door te brengen en maximale herinneringen te creëren!

Kampeervakantie in Berlijn

Gasten van Camping Kuhle Wampe kunnen natuurlijk van hun verblijf gebruikmaken om Berlijn te ontdekken. Aangezien de hoofdstad van Duitsland een van de meest trendy steden is, zullen bezoekers geen tekort hebben aan plaatsen om te ontdekken. Cultuurliefhebbers zullen meer dan enthousiast zijn over de vele musea en straatkunst in de stad. Tussen geschiedenis en moderniteit is Berlijn een hippe stad die bekend staat om zowel de beroemde Muur als de vele belangrijke monumenten. En voor degenen die de drukte van de stad willen ontvluchten, gaat er niets boven de Tiergarten tuin, die midden in het centrum van Berlijn ligt en je toch uitnodigt om je batterijen op te laden in een rustige, groene omgeving.

Campings in de buurt

Populairste steden