Een merk easyvoyage

Camping Krossinsee in Berlin

Krossinsee in Berlin Berlijn - Berlijn visuel 1/1

Hoogtepunten

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Krossinsee in Berlin op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 38

  • Surface-camping : 8 ha


Know-All-About-Camping

Camping Krossinsee in Berlijn is een familiecamping gelegen aan de oever van de Krossinsee in een bosrijke omgeving van Berlijn. Hier kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht en absolute rust.

Familiecamping in Berlijn met speeltuin

Voor een geslaagde gezinsvakantie in Berlijn moeten kinderen zich kunnen vermaken. Daarom biedt Camping Krossinsee in Berlijn ze een leuke speeltuin. Omringd door hoge bomen en aangelegd op zandgrond, nodigt deze houten speeltuin kinderen uit om te spelen, rond te rennen en zich uit te leven. Loopbruggen, glijbanen en andere speeltoestellen zorgen ervoor dat kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke avonturen kunnen beleven die ze zich nog lang zullen herinneren. Naast de houten speeltuin biedt Camping Krossinsee in Berlijn kinderen de kans om te genieten van een kabelbaan, een springkasteel en een gigantisch openlucht schaakspel. Een door de camping opgezette kinderclub zorgt er ook voor dat kinderen samen kunnen genieten van allerlei leuke activiteiten, waardoor ze gegarandeerd kleurrijke dagen zullen hebben. Geen twijfel mogelijk, kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens hun vakantie op Camping Krossinsee in Berlijn.

Huur een vakantiehuis in Berlijn

Op Camping Krossinsee in Berlijn hebben vakantiegangers de mogelijkheid zich thuis te voelen tijdens hun verblijf in Berlijn. Er zijn namelijk prachtige vakantiehuizen te huur, ideaal voor koppels en gezinnen. Deze huizen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en hebben een slaapkamer met een tweepersoonsbed en bedden voor kinderen. Er is ook een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Vanuit de woonkamer kunnen gasten naar een aangrenzend, volledig uitgerust terras in een weelderig, groen bos. In dit vakantiehuis zal het hele gezin zich op zijn gemak voelen en genieten van absoluut comfort in een ontspannende omgeving in Berlijn.

Campings in de buurt

Populairste steden