Een merk easyvoyage

Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus

Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 1/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 2/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 3/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 4/5
Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus Berlijn - Berlijn visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus ligt tussen het centrum van Berlijn en weelderige natuurgebieden, allemaal aan het water, en nodigt je uit om te komen genieten van kwaliteitsvoorzieningen in een uitzonderlijke omgeving.

Camping in Berlijn met wellnessruimte

Op Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus vinden vakantiegangers een wellnessruimte gewijd aan ontspanning. Ter plaatse nodigt een sauna gasten uit om te komen genieten van de aangename warmte met zijn vele therapeutische deugden, ideaal om alle vormen van stress te verlichten. Na een saunagang is er niets fijner dan luieren op een van de ligstoelen in de ontspanningsruimte van het wellnessgedeelte. Na een drukke dag in Berlijn of omgeving, kunnen gasten van Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus zichzelf trakteren op een echt moment van ontsnapping dankzij de wellnessruimte die tot hun beschikking staat, een ontspannend verblijf gegarandeerd!

Huur een luxe vakantiehuis aan het water in Berlijn

Vakantiegangers die in absoluut comfort en totale luxe willen verblijven, hoeven alleen maar een van de aangeboden vakantiehuizen te huren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die een uitzonderlijk verblijf garanderen. Deze volledig ingerichte accommodaties in mediterrane stijl zorgen ervoor dat je je thuis voelt in een bevoorrechte omgeving dicht bij het centrum van Berlijn.

Vakantie in Berlijn

In slechts 30 minuten met het openbaar vervoer bereiken gasten van Camping Reisemobilstellplatz Historical Fährhaus het centrum van Berlijn. In de Duitse hoofdstad is zowel overdag als 's nachts van alles te doen op het gebied van activiteiten en cultuur. De beroemde Berlijnse kathedraal, de Gendarmenmarkt, de Brandenburger Tor en paleis Charlottenburg wachten allemaal op bezoekers, die zeker zullen vertrekken met een aantal ongelooflijke herinneringen. Winkelliefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn, want in het centrum van de stad zijn er genoeg mogelijkheden voor elk budget. Gezinnen met kinderen zullen de dierentuin of het natuurhistorisch museum niet willen missen.

Campings in de buurt

Populairste steden