Een merk easyvoyage

Camping L'Orée de Deauville

L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 1/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 2/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 3/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 4/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 5/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 6/7
L'Orée de Deauville Laag-Normandië - Vauville visuel 7/7

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Orée de Deauville op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 150

  • Locations-number-locatif 20


Know-All-About-Camping

De camping Orée de Deauville is gelegen in Normandië aan de Côte Fleurie in een bosrijke, familiale en ontspannen omgeving.

Zodat vakantiegangers een aangenaam verblijf kunnen doorbrengen, biedt camping Orée de Deauville een verwarmd buitenzwembad, omgeven door ligstoelen, allemaal in een bosrijke omgeving. Een peuterbad voor de kleintjes is ook aanwezig met het grote zwembad. Kinderen kunnen zich ook vermaken in de speeltuin en genieten van de pingpongtafel, glijbaan, tafelvoetbal, trampoline en springkussen. Petanqueliefhebbers zullen de gelegenheid niet missen om te genieten van de jeu de boules baan op het terrein. Binnen een straal van 5 km is het mogelijk om alle nodige diensten te vinden, zoals een arts, een dierenarts, een apotheek, een tandarts, een ziekenhuis, een gendarmerie, een garage en een tankstation.

De camping Orée de Deauville biedt staanplaatsen maar ook stacaravans te huur voor een comfortabel verblijf met het gezin. Hiermee kunt u genieten van de omliggende natuur terwijl u geniet van een keuken, slaapkamers met bedden, een woonkamer, een badkamer, toilet en een terras met tuinmeubelen.

De liefhebbers van de zee zullen worden veroverd door de Côtes du Calvados, die bekend staan om hun enorme zandstranden en hun architectuur. Wandelen bij eb, te voet vissen of proeverij van zeevruchten zullen bezoekers de geest van Normandië laten zien. Gelegen aan de Côte Fleurie, maakt de camping van Orée de Deauville het mogelijk om steden zoals Honfleur, Trouville on Sea, Houlgate of Merville Franceville te bereiken. In de buurt van de camping is het mogelijk om vele activiteiten te doen, zoals boomklimmen, racecircuit, speedboot, golf of luchtroutes. Vakantiegangers kunnen ook plezier hebben in de casino's van de kust of zelfs op de markten wandelen en regionale producten ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden